Χαρακτηριστικά και Πλεονεκτήματα του File Commander

 Το File Commander είναι μια εφαρμογή Android που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση αρχείων. Η εφαρμογή φέρνει πολλές εξαιρετικές δυνατότητες που σας επιτρέπουν να χειρίζεστε οποιοδήποτε αρχείο στη συσκευή σας Android.


Ένα από τα πλεονεκτήματα που παρουσιάζονται είναι ότι το File Commander υποστηρίζει ήδη αποθήκευση που βασίζεται σε σύννεφο. Αυτό είναι φυσικά πολύ χρήσιμο για όσους από εσάς χρειάζεστε μια πλατφόρμα αποθήκευσης cloud που είναι δωρεάν και εύκολη στη χρήση.


Όπως γνωρίζουμε ότι μια πλατφόρμα αποθήκευσης που βασίζεται σε σύννεφο διευκολύνει την αποθήκευση διαφόρων αρχείων. Τα αρχεία που έχετε θα αποθηκευτούν στο διαδίκτυο. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ακόμα κι αν χαθούν τα αρχικά αρχεία που έχετε.



Χαρακτηριστικά και Πλεονεκτήματα του File Commander

Μπορείτε ακόμα να έχετε άλλα αρχεία που δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας. Για να το κάνετε αυτό, χρειάζεστε μια εφαρμογή που ονομάζεται File Commander. Είναι μια εύχρηστη εφαρμογή ακόμα και για αρχάριους. Μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του File Commander περιλαμβάνουν:


1. Απλή οθόνη

Το πρώτο χαρακτηριστικό σχετίζεται με την εμφάνιση ή τη διεπαφή χρήστη του File Commander. Αν παρατηρήσετε, αυτή η εφαρμογή έρχεται με μια απλή οθόνη. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις πώς να το χρησιμοποιήσεις.


Οι νέοι χρήστες δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Ξέρετε ήδη τι να κάνετε με το File Commander. Πώς να αποθηκεύσετε το αρχείο που θέλετε.


2. Ταξινόμηση αρχείων

Για να διευκολύνετε τους χρήστες που θέλουν να αποθηκεύσουν αρχεία File Commander, μπορείτε να ταξινομήσετε τα αρχεία. Πολύ χρήσιμο όταν έχετε πολλά αρχεία για αποθήκευση.


Το File Commander σάς επιτρέπει να ταξινομήσετε αρχεία κατά τοποθεσία, ημερομηνία αποστολής, μέγεθος κ.λπ. Με αυτόν τον τρόπο, τα αρχεία που έχετε είναι επίσης πιο τακτοποιημένα.


3. Υποστηρίζει το Google Drive

Το Google Drive είναι πράγματι πολύ διάσημο. Φυσικά, έχετε επίσης αρχεία αποθηκευμένα στην πλατφόρμα. Αυτό που είναι υπέροχο με το File Commander είναι ότι η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης το Google Drive.


Εκτός από αυτό, το File Commander υποστηρίζει επίσης Dropbox, Microsoft OneDrive και ούτω καθεξής. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για τη διαδικασία αποστολής αρχείων σε διάφορες διαφορετικές πλατφόρμες.


4. Ευκολότερη διαχείριση αρχείων

Η επόμενη δυνατότητα, το File Commander σας διευκολύνει επίσης όταν θέλετε να διαχειριστείτε τον εσωτερικό και τον εξωτερικό χώρο αποθήκευσης. Ειδικά για εξωτερική αποθήκευση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για τη διαχείριση αρχείων σε κάρτες MicroSD και μονάδες USB OTG.

No comments:

Powered by Blogger.