Χαρακτηριστικά Root Booster

 Το Root Booster είναι μια εφαρμογή για κινητά που επιτρέπει τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του κινητού σας. Αυτή η εφαρμογή θα προσαρμόσει το υλικό και το λογισμικό έτσι ώστε να μπορεί να μειώσει την απόδοση του κινητού σας τηλεφώνου, γεγονός που κάνει το σύστημα πιο γρήγορο και μπορεί να αυξήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του κινητού τηλεφώνου.


Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να εισάγετε ρυθμίσεις υλικού που περιλαμβάνουν CPU, RAM και λειτουργικό σύστημα Android. Με τις διαθέσιμες προσαρμογές, μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο το υλικό αποκρίνεται σε ορισμένες εφαρμογές.


Επομένως, το Root Booster μπορεί να βελτιώσει την απόδοση ή να το διατηρήσει υπό έλεγχο. Το Root Booster παρέχει πολλές προκαθορισμένες λειτουργίες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε, όπως ενισχυτή ταχύτητας, ενισχυτή μπαταρίας ή ενισχυτή σταθερότητας.



Χαρακτηριστικά Root Booster

Το Root Booster μπορεί να καθορίσει τις ρυθμίσεις της CPU σύμφωνα με τη λειτουργία που έχετε επιλέξει και να τις εφαρμόσει αυτόματα για να ρυθμίσει την ταχύτητα λειτουργίας της CPU. Αυτό δείχνει ότι η επιλογή των κατάλληλων ρυθμίσεων θα κάνει το Android να χρησιμοποιεί πιο γρήγορα, να εξοικονομεί ενέργεια και να είναι σταθερό.


Task Killer

Το Root Booster μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως δολοφόνος εργασιών. Υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που εκτελούνται συνεχώς στο παρασκήνιο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την υπερβολική εξάντληση της μπαταρίας και τους πόρους του συστήματος. Επομένως, αυτή η εφαρμογή θα βελτιστοποιηθεί απενεργοποιώντας τις άχρηστες εφαρμογές.


Διαχείριση RAM

Για να τρέξετε την εφαρμογή, είναι απαραίτητο να βελτιστοποιήσετε το χώρο RAM ώστε να λειτουργεί καλύτερα. Μπορείτε να έχετε διαφορετικές ρυθμίσεις στοίβας εικονικής μνήμης για κάθε εφαρμογή και παιχνίδι.


Αυτό κάνει την εφαρμογή ή το παιχνίδι να τρέχει ομαλά. Με τις κατάλληλες ρυθμίσεις, δεν θα αντιμετωπίσετε σφάλματα και δεν θα ξεμείνετε από μνήμη κατά την εκτέλεση εφαρμογών.


Ρυθμίσεις CPU

Η απόδοση της CPU έχει μεγάλη επιρροή στο τηλέφωνο. Όταν η συχνότητα της CPU είναι σε υψηλή ρύθμιση, θα κάνει το τηλέφωνό σας να λειτουργεί πιο ομαλά, αλλά θα καταναλώνει περισσότερη ενέργεια.


Η εφαρμογή θα εκτελέσει εις βάθος υπολογισμούς για να καταλήξει στις κατάλληλες ρυθμίσεις για μια συγκεκριμένη εφαρμογή. Αυτό καθιστά την απόδοση του τηλεφώνου βέλτιστη, ενώ μειώνει την κατανάλωση μπαταρίας.


Καθαρισμός αρχείου προσωρινής μνήμης

Αυτή η εφαρμογή καθιστά επίσης δυνατή τη σάρωση των ανεπιθύμητων αρχείων που υπάρχουν στο τηλέφωνό σας. Επειδή τα περισσότερα ανεπιθύμητα αρχεία που συσσωρεύονται θα κάνουν τον χώρο αποθήκευσης πιο γεμάτο. Επομένως, πρέπει να το διαγράψετε, ώστε ο αποθηκευτικός χώρος να είναι πιο χαλαρός και η απόδοση του κινητού τηλεφώνου να είναι πιο γρήγορη.

No comments:

Powered by Blogger.