Λειτουργίες TorrDroid και Επισημάνσεις

Το TorrDroid είναι μια εφαρμογή που λειτουργεί για την αναζήτηση και λήψη Torrents που μπορούν να εγκατασταθούν στο smartphone σας. Έτσι θα είναι πιο εύκολο για σας να κατεβάσετε torrents χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τον κόπο να τα αναζητήσετε χειροκίνητα.


Ωστόσο, σημειώστε ότι η εφαρμογή TorrDroid δεν είναι άμεσα υπεύθυνη για οποιοδήποτε περιεχόμενο που κατεβάζετε. Πρέπει λοιπόν να διασφαλίσετε την ασφάλεια του περιεχομένου που θέλετε να κατεβάσετε πριν το κατεβάσετε μέσω TorrDroid.



Χαρακτηριστικά και Χαρακτηριστικά

Η εφαρμογή TorrDroid είναι μία από τις εφαρμογές για την αναζήτηση τύπων αρχείων και την έναρξη αναζητήσεων torrent χρησιμοποιώντας την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησής της. Χρειάζεται μόνο να εισαγάγετε έναν όρο αναζήτησης και έναν τύπο αρχείου για να διευκολύνετε την εύρεση torrent.


Στη συνέχεια, το αρχείο που αναζητάτε θα εμφανιστεί αυτόματα και θα ληφθεί μέσω αυτού του TorrDroid, επομένως πρέπει απλώς να καθίσετε και να περιμένετε να ολοκληρωθεί η λήψη.


Παρόλο που υποστηρίζεται ότι μπορεί να αποτρέψει ιούς και πλαστά αρχεία κατά λάθος, πρέπει να το ελέγξετε ξανά για την ασφάλεια των δεδομένων και του κινητού σας τηλεφώνου.


Torrent με πρακτικό

Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κάνετε λήψη οποιουδήποτε αριθμού torrent σε σύντομο χρονικό διάστημα. Χρειάζεται μόνο να εισαγάγετε λέξεις-κλειδιά και τον τύπο του αρχείου που θέλετε να κατεβάσετε και, στη συνέχεια, το TorrDroid θα εμφανίσει πολλά αρχεία και μπορείτε να τα επιλέξετε για λήψη. Στη συνέχεια, το TorrDroid θα ξεκινήσει αυτόματα τη λήψη και θα σταματήσει όταν ολοκληρωθεί η λήψη.


Ανοίξτε τα αρχεία Torrent

Όχι μόνο για τη λήψη Torrents, αλλά η εφαρμογή TorrDroid μπορεί επίσης να ανοίξει αρχεία Android απευθείας σε αυτήν την εφαρμογή. Έτσι, μπορείτε να ελέγξετε αμέσως αν το αρχείο που κατεβάσατε είναι γνήσιο ή ψεύτικο αρχείο torrent.


Υποστηρίζει DHT, LSD, UPnP, NAT-PMP

Η εφαρμογή προσφέρει επίσης μια σειρά λειτουργιών για ενεργοποίηση DHT, LSD, UPnP, NAT-PMP, κρυπτογράφηση εσωτερικής και εξωτερικής σύνδεσης και φιλτράρισμα IP. Για να διευκολύνετε όσους από εσάς θέλετε να ενεργοποιήσετε DHT, LSD, UPnP, NAT-PMP σε τηλέφωνο Android.


Υποστήριξη διαδοχικής λήψης

Σε αυτήν την εφαρμογή εργαλείων λήψης, αποδεικνύεται ότι μπορεί να υποστηρίξει πολλές λήψεις ταυτόχρονα διαδοχικά, ώστε να είναι πιο αποτελεσματική και να εξοικονομεί χρόνο. Μπορείτε επίσης να αναπαράγετε αρχεία βίντεο πριν ολοκληρωθεί η λήψη.


Επιλογή εισαγωγής σε εσωτερική ή εξωτερική μνήμη

Όταν το αρχείο Torrent εισέλθει στη συσκευή σας Android, θα μπει αυτόματα στην εσωτερική ή στην εξωτερική μνήμη.


Μπορείτε να ρυθμίσετε αυτόν τον χώρο αποθήκευσης στην αρχή πριν χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή. Μπορείτε επίσης να προβάλετε, να ανοίξετε και να διαγράψετε αρχεία που έχουν ληφθεί απευθείας από αυτήν την εφαρμογή.

No comments:

Powered by Blogger.