Πλήρεις λειτουργίες Super Status Bar

 Το Super Status Bar είναι μια από τις δωρεάν εφαρμογές που μπορείτε να εγκαταστήσετε για να προσθέσετε χρήσιμες ρυθμίσεις στη γραμμή κατάστασης Android.


Αυτή η εφαρμογή κάνει τη γραμμή κατάστασης να αλλάζει ανάλογα με αυτό που θέλετε, απλά σύροντας το δάχτυλό σας γύρω από τη γραμμή κατάστασης μπορείτε να αλλάξετε το επίπεδο φωτεινότητας, έντασης ήχου και ακόμη και άλλες χρήσιμες ρυθμίσεις.


Η μέθοδος που χρησιμοποιεί αυτή η εφαρμογή είναι επίσης πολύ πρακτική, γρήγορη και διαισθητική για τους χρήστες της. Το smartphone Android σας θα έχει πιο αποτελεσματικές λειτουργίες, ώστε να μπορείτε να βρίσκετε σημαντικά πράγματα γρήγορα και με ακρίβεια.



Πλήρεις λειτουργίες Super Status Bar

Για να διευκολύνετε τη χρήση του smartphone Android, συνιστάται να εγκαταστήσετε την εφαρμογή σούπερ γραμμή κατάστασης για να διευκολύνετε την προσαρμογή της γραμμής εικονιδίων σας. Ακολουθούν τα πλήρη χαρακτηριστικά της Super Status Bar που πρέπει να γνωρίζετε πριν εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή.


Ρυθμίστε την κατάσταση φωτεινότητας και έντασης ήχου

Μπορείτε να αλλάξετε εύκολα τη φωτεινότητα και την ένταση, απλώς σύροντας κατά μήκος της γραμμής κατάστασης, συμπεριλαμβανομένων των χειριστηρίων για μουσική, πολυμέσα, κουδουνίσματα, ειδοποιήσεις, ένταση ήχου και φωνητικές κλήσεις. Αυτό το στοιχείο είναι επίσης ικανό να ανιχνεύει αυτόματα τον τύπο αναπαραγωγής ήχου.


Επηρεάζοντας την κίνηση

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απλές χειρονομίες στη γραμμή κατάστασης για να εκτελέσετε ειδικές ενέργειες. Αυτές οι απλές χειρονομίες είναι σαν ένα απλό πάτημα, διπλό πάτημα, παρατεταμένο πάτημα, για σάρωση προς τα αριστερά και προς τα δεξιά.


Επιλογή γραμμής κατάστασης

Μπορείτε επίσης να επαναλάβετε το κείμενο της γραμμής ειδοποιήσεων κατάστασης, εάν εξακολουθεί να μην είναι αυτό που θέλετε. Εάν υπάρχει μια νέα ειδοποίηση, μπορεί να εμφανιστεί κατά μήκος της κατάστασης του smartphone σας. Το μοτίβο προσαρμόζεται πλήρως σύμφωνα με τις προτιμήσεις και το γούστο σας.


Υπάρχει ένα ενδιαφέρον εικονίδιο

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το στυλ του εικονιδίου της γραμμής κατάστασης σε iOS 14, MIUI 12, σε Android R. Εκτός από αυτό, αυτή τη στιγμή γνωρίζει εξελίξεις σε περισσότερους τύπους.


Μπορείτε να αποκρύψετε το εικονίδιο της γραμμής κατάστασης εάν δεν θέλετε να είναι ορατό, εκτός από αυτό μπορείτε επίσης να αλλάξετε το χρώμα του εικονιδίου μαζί με το φόντο.


Εμφάνιση μπαταρίας

Μπορείτε να εμφανίσετε το επίπεδο της μπαταρίας σας σε μια μικρή γραμμή κατά μήκος της γραμμής κατάστασης, προβάλλοντας ειδοποιήσεις κατά τη φόρτιση. Στη συνέχεια, είναι επίσης πλήρως προσαρμόσιμο με το χρώμα και τη θέση που θέλετε.


Εμφάνιση γραμμής κατάστασης MODS

Η χρήση της σούπερ γραμμής κατάστασης θα κάνει επίσης το smartphone σας να δονείται όταν πατάτε γρήγορα τις ρυθμίσεις.

No comments:

Powered by Blogger.