Χαρακτηριστικά και επισημάνσεις του WatchMaker

 Για όσους από εσάς θέλετε να αλλάξετε την εμφάνιση ενός έξυπνου ρολογιού μόνο μέσω Android για να το κάνετε νεότερο και πιο δροσερό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Watchmaker.


Αυτή η εφαρμογή είναι μια εφαρμογή που είναι ιδανική για να κάνετε αλλαγές σε προσόψεις ρολογιών εύκολα και πρακτικά. Αυτή η εφαρμογή έχει μια μεγάλη συλλογή από δροσερά θέματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.


Επιπλέον, αποδεικνύεται ότι το WatchMaker μπορεί να σχεδιάσει και να σχεδιάσει όψεις ρολογιών μόνο μέσω Android σύμφωνα με το γούστο σας, με μια συλλογή από περισσότερα από 1000 όμορφα δείγματα προσόψεων ρολογιών.


Μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση που θέλετε. Οι χρήστες μπορούν επίσης να προσθέσουν wignets, να αλλάξουν αριθμούς εμφάνισης και να προσαρμόσουν τα χρώματα.



Χαρακτηριστικά και επισημάνσεις του WatchMaker

Μπορείτε να κάνετε την έκδοση του ρολογιού πιο μοναδική και εντυπωσιακή ώστε να υποστηρίζει το στυλ που έχετε. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε gif, τρισδιάστατο γυροσκόπιο, εικόνες, διαδραστικά ρολόγια και μερικές άλλες ενδιαφέρουσες προσαρμογές.


Ο τρόπος χρήσης του είναι επίσης αρκετά εύκολος και όχι περίπλοκος για νέους χρήστες, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό πληρώνοντας ένα τέλος συνδρομής.


Ρολόι Εγκατάσταση εφαρμογών στο παρασκήνιο

Μπορείτε να αντικαταστήσετε το παλιό σας φόντο με ένα νέο, πιο δροσερό με πολύ απλό τρόπο. Χρειάζεται μόνο να ανοίξετε την εφαρμογή που είναι εγκατεστημένη στο smartwatch και, στη συνέχεια, να κάνετε κλικ στο 'περισσότερα' και να περιηγηθείτε στο φόντο σε διαδραστικές και τυπικές κλήσεις.


Η διαδικασία εγκατάστασης είναι εύκολη, εάν έχει εγκατασταθεί, ο χρήστης χρειάζεται μόνο να επαναφέρει το smartphone και να πατήσει τον επιλογέα που χρησιμοποιήθηκε, τότε το ρολόι θα μεταβεί αυτόματα στο νέο φόντο.


Πλήρες φόντο

Το φόντο γίνεται η εικόνα που θα βλέπετε συνεχώς όταν ενεργοποιείτε το smartwatch. Η Watchmaker διαθέτει επίσης μια κοινότητα Google Plus που έχει διασφαλίσει ότι όλα τα υπόβαθρα εδώ είναι απαλλαγμένα από πνευματικά δικαιώματα. Έτσι, μπορείτε να κατέχετε το φόντο ή να το κατεβάσετε για αποθήκευση στο Google Drive, στο Dropbox ή στο faceRepo.


Εισαγωγή φόντου στην εφαρμογή

Όταν χρησιμοποιείτε το WatchMaker, πρέπει πρώτα να ανοίξετε την καρτέλα Mywatch face και μετά να κάνετε κλικ στο εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία για λήψη.


Αυτό θα δημιουργήσει ένα δέντρο αρχειοθέτησης στο τηλέφωνο για πλοήγηση στους εισαγόμενους φακέλους στο επόμενο βήμα. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε κλικ σε κάθε αρχείο με μορφή προσώπου ή zip και, στη συνέχεια, όλα τα φόντο θα εμφανιστούν στη σελίδα My Watch Face.


Αλλαγή του φόντου του ρολογιού της εφαρμογής

Τώρα είναι μια σοφιστικέ εποχή όπου δεν χρειάζεται να ταλαιπωρούμαστε επειδή υπάρχει τεχνολογία εξ αποστάσεως. Εάν η αλλαγή της όψης ρολογιού του ίδιου του ρολογιού είναι αρκετά δύσκολη επειδή έχει μικρή οθόνη, τότε μπορείτε να αλλάξετε την όψη ρολογιού από την εφαρμογή smartphone. Μπορείτε να επιλέξετε Facer ή Watchmaker στο smartwatch και, στη συνέχεια, να το επιλέξετε στην κυλιόμενη λίστα, παρόλο που βρίσκεται στο παρασκήνιο μιας κλήσης.


Στη συνέχεια, ανοίξτε το smartphone σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε το φόντο κλήσης που θέλετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί «μεταφορά στο ρολόι» ή «ρύθμιση προσώπου ρολογιού». Τότε το φόντο του ρολογιού σας έχει αλλάξει μόνο περνώντας από το κινητό τηλέφωνο.

No comments:

Powered by Blogger.