Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του ExaGear: Windows Emulator

 Ο ταχέως αναπτυσσόμενος κόσμος των smartphone κάνει αρκετούς κατασκευαστές να πρέπει να αρχίσουν να εισάγουν εξαιρετικές δυνατότητες για να αυξήσουν τις πωλήσεις smartphone.


Η ύπαρξη του ExaGear : Windows Emulator εντυπωσιάζει πραγματικά πολλούς χρήστες Android, επειδή επιτρέπει στους χρήστες να συμμετέχουν σε μια εμπειρία όπως το άνοιγμα παραθύρων από ένα smartphone.


Αυτή η εφαρμογή είναι ένας εξομοιωτής που σας επιτρέπει να εκτελείτε εφαρμογές υπολογιστή Windows σε συσκευές Android και Chromebook. Μπορείτε επίσης να παίξετε τα αγαπημένα σας παλιά παιχνίδια και να χρησιμοποιήσετε τις καθημερινές εφαρμογές υπολογιστή σας στο τηλέφωνο, το tablet ή το chromebook σας με ευκολία.



Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του ExaGear: Windows Emulator

Η μοναδική τεχνολογία κάνει τους χρήστες πιο περίεργους για τις εφαρμογές στην επιφάνεια εργασίας. Για όσους από εσάς χρησιμοποιείτε Android, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πια γιατί τώρα υπάρχει ένας εξομοιωτής, δηλαδή το ExaGear: Windows Emulator που το κάνει να φαίνεται σαν η εφαρμογή να είναι από πραγματικό υπολογιστή στο Android σας.


Απλό και εύκολο στη χρήση

Αυτή η συσκευή προορίζεται για χρήστες Android, επομένως θα πρέπει να έχει απλή εγκατάσταση και να είναι εύκολη στη χρήση. Οι χρήστες μπορούν απλώς να έχουν πρόσβαση στο μενού κοντέινερ για να αναζητήσουν τα διάφορα πακέτα Windows που είναι διαθέσιμα στην κινητή συσκευή. Μπορείτε να προσαρμόσετε ορισμένες ιδιότητες ή εφαρμογές σύμφωνα με το πακέτο που επιλέγετε ή μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στα προφίλ σε αυτήν την εφαρμογή.


Συμβατό με πολλά λογισμικά και παιχνίδια

Υπάρχουν ορισμένα παιχνίδια που μπορούν να εγκατασταθούν μόνο σε υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή, επομένως όσοι χρησιμοποιείτε smartphone Android δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί τώρα μπορείτε να παίξετε αυτά τα παιχνίδια. Τα εν λόγω παιχνίδια περιλαμβάνουν Classic StarCraft, Diablo 2, Heroes of Might and Magic, Disciples 2, Total Annihilation και πολλά άλλα.


Απολαύστε τη χρήση εκτός σύνδεσης ανά πάσα στιγμή

Για να διευκολυνθεί η χρήση του ExaGear : Windows Emulator, αυτή η εφαρμογή επιτρέπει επίσης στους χρήστες να απολαμβάνουν εκτός σύνδεσης οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε. Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσετε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ή να συνδεθείτε σε σύνδεση Wi-Fi για να απολαύσετε αυτήν την εφαρμογή.


Προτιμήσεις-Προσαρμοσμένες ρυθμίσεις οθόνης

Μπορείτε να προσαρμόσετε ελεύθερα διαφορετικές οθόνες στο ExaGear : Windows Emulator για να βελτιώσετε περαιτέρω την εμπειρία εφαρμογής. Μη διστάσετε να επιλέξετε διαφορετική αναλογία οθόνης για να ταιριάζει στο λογισμικό σας και να είναι εύκολο να το δείτε.


Εξωτερικός ελεγκτής Ενσωματωμένα χειριστήρια αφής

Η ύπαρξη αυτής της δυνατότητας διευκολύνει τους χρήστες Android να αισθάνονται την αίσθηση της εικονικής χρήσης των Windows στις συσκευές της οθόνης smartphone τους. ExaGear : Ο εξομοιωτής των Windows παρέχει επίσης διαφορετικές επιλογές ελέγχου για να απολαύσετε.

No comments:

Powered by Blogger.