Wutsapper Χαρακτηριστικά και Χαρακτηριστικά

 Το WhatsApp είναι δημοφιλές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει τα μειονεκτήματά του. Για παράδειγμα, ένα κινητό τηλέφωνο μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο έναν λογαριασμό WhatsApp.


Αυτή η ανεπάρκεια, και άλλες ελλείψεις, γίνονται γόνιμο έδαφος για πολλούς προγραμματιστές που στη συνέχεια δημιουργούν εφαρμογές για να διευκολύνουν τους χρήστες του WhatsApp και το Wutsapper δεν αποτελεί εξαίρεση.


Το Wutsapper διαφημίζεται ως εφαρμογή για την αντιγραφή δεδομένων WhatsApp και WhatsApp Business μεταξύ συσκευών Android και iPhone. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που προστίθενται ως γλυκαντικά για να προσελκύσουν περισσότερη προσοχή.



Χαρακτηριστικά και Χαρακτηριστικά

Η αντιγραφή δεδομένων WhatsApp από ένα κινητό τηλέφωνο σε άλλο δεν είναι τόσο εύκολη όσο η αντιγραφή αρχείων από έναν φάκελο στον άλλο, αλλά αυτή η κατάσταση δεν θα είναι πλέον πρόβλημα μετά τη χρήση του Wutsapper. Πριν προχωρήσουμε σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, ας ρίξουμε πρώτα μια ματιά στις ακόλουθες πρόσθετες λειτουργίες.


Δύο λογαριασμοί WhatsApp σε μία συσκευή

Υπάρχει ένας κανόνας που απαιτεί έναν λογαριασμό WhatsApp για μία μόνο συσκευή. Περισσότερο από αυτό, όχι. Μην ξεχνάτε ότι το WhatsApp είναι εξοπλισμένο με σύστημα ασφαλείας ώστε να μην παραβιάζονται οι κανόνες.


Όπως λέει και η παροιμία, υπάρχουν πολλοί δρόμοι που οδηγούν στη Ρώμη. Εγκαταστήστε το Wutsapper και οι κανόνες δεν θα ενοχλούν πλέον τους χρήστες του WhatsApp.


Ένας λογαριασμός WhatsApp σε δύο συσκευές

Το WhatsApp είναι πράγματι αρκετά δημιουργικό στη χάραξη πολιτικών που προκαλούν σύγχυση στους χρήστες. Και πάλι όμως η λύση είναι εύκολη. Δεν χρειάζεται να εφαρμόζετε περίπλοκα κόλπα που μπορεί να μην λειτουργούν. Απλώς εγκαταστήστε το Wutsapper.


Εξοικονόμηση κατάστασης

Μερικές φορές η κατάσταση του WhatsApp μοιάζει με θησαυρό. Μετά από όλα, το σημείο πρέπει να σωθεί. Στο βαθμό που πολλοί χρήστες είναι πρόθυμοι να αφιερώσουν χρόνο απλώς αναζητώντας την πιο αποτελεσματική τεχνική για την αποθήκευση της κατάστασης WhatsApp. Στην πραγματικότητα, μια τέτοια τεχνική δεν είναι απαραίτητη επειδή το Wutsapper είναι ήδη διαθέσιμο, το οποίο είναι αρκετά φιλικό προς το χρήστη.


Δεν πειράζει η κατάσταση που εξακολουθεί να εμφανίζεται, ακόμη και η κατάσταση που έχει εξαφανιστεί μπορεί να ανακτηθεί και να αποθηκευτεί. Με σημειώσεις, ο χρόνος απώλειας δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερος από 24 ώρες. Μετά από αυτό το διάστημα, η κατάσταση δεν μπορεί πλέον να αποθηκευτεί, επομένως πρέπει να βιαστείτε.


WhatsApp μεταφορά δεδομένων και WhatsApp Business

Έχετε συσκευή Android και iPhone αλλά δεν έχετε επιτραπέζιο υπολογιστή για να διευκολύνετε τη μεταφορά; Η λύση είναι αρκετά πρακτική.


Χρησιμοποιήστε ένα καλώδιο OTG, εκτελέστε την εφαρμογή Wutsapper, επιλέξτε τον τύπο των δεδομένων που θα μεταφερθούν και μετά ξεκινήστε τη διαδικασία μεταφοράς. Οι τύποι δεδομένων που μπορούν να μεταφερθούν από το Wutsapper είναι κείμενο, φωτογραφίες, emoji, βίντεο, ήχος, τοποθεσία και αρχεία.

No comments:

Powered by Blogger.