Μετάφραση Λειτουργιών και Επισημάνσεων στην οθόνη

 Η εφαρμογή Translate On Screen είναι μια εφαρμογή μεταφραστή που σας διευκολύνει να μεταφράσετε κείμενο στην οθόνη του smartphone ή του tablet σας. Αυτή η εφαρμογή λειτουργεί τραβώντας ένα στιγμιότυπο οθόνης της οθόνης και μεταφράζοντας το κείμενο στην οθόνη, πολύ χρήσιμο για εσάς που ταξιδεύετε συχνά σε ξένες χώρες και χρειάζεστε βοήθεια στην επικοινωνία.


Το 2018, το 72% των ανθρώπων χρειάζονταν διερμηνέα για να επικοινωνούν με αλλοδαπούς ενώ ταξιδεύουν. Η εφαρμογή Translate On Screen ικανοποιεί αυτήν την ανάγκη παρέχοντας ακριβείς και έγκαιρες μεταφράσεις.




Χαρακτηριστικά και Χαρακτηριστικά

Η εφαρμογή Μετάφραση στην οθόνη είναι μια εφαρμογή μεταφραστή που διευκολύνει τους χρήστες της να μεταφράσουν οποιοδήποτε κείμενο που εμφανίζεται στην οθόνη του smartphone. Αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιεί τεχνολογία οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων (OCR) για να αναγνωρίζει κείμενο και να το μεταφράζει στη γλώσσα της επιλογής του χρήστη.


Λειτουργία Screen Translator

Η δυνατότητα μετάφρασης στην οθόνη είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της εφαρμογής Μετάφραση στην οθόνη. Οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν στιγμιότυπα οθόνης ό,τι θέλουν, είτε από εφαρμογές, ιστότοπους ή ακόμα και βίντεο, και η εφαρμογή θα τα μεταφράσει σε πραγματικό χρόνο.


Αυτή η δυνατότητα είναι πολύ χρήσιμη για χρήστες που ταξιδεύουν σε μια ξένη χώρα και δεν γνωρίζουν άπταιστα ξένες γλώσσες. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να καταλάβουν τι γράφεται στην οθόνη, χωρίς να χρειάζεται να βασίζονται σε ανθρώπινους μεταφραστές ή ακόμα και σε άλλους μηχανικούς μεταφραστές.


Λειτουργία Μεταφραστή φωνής

Η λειτουργία φωνητικής μετάφρασης είναι μια άλλη πολύ χρήσιμη λειτουργία για τους χρήστες. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να μιλά στη γλώσσα του χρήστη και η εφαρμογή θα τη μεταφράσει στην επιθυμητή γλώσσα.


Αυτή η δυνατότητα είναι πολύ χρήσιμη για χρήστες που μιλούν με αλλοδαπούς και δεν γνωρίζουν άπταιστα ξένες γλώσσες. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να μιλήσουν και να καταλάβουν τι λένε οι άλλοι χωρίς να χρειάζεται να σκεφτούν τη γλώσσα.


Χαρακτηριστικά μεταφραστή κειμένου

Η δυνατότητα μετάφρασης κειμένου είναι μια πολύ κοινή λειτουργία στις εφαρμογές μεταφραστή. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν το κείμενο που θέλουν να μεταφράσουν και η εφαρμογή θα παρέχει τα αποτελέσματα της μετάφρασης σε πραγματικό χρόνο.


Αυτή η δυνατότητα είναι πολύ χρήσιμη για όσους από εσάς θέλουν να διαβάζουν έγγραφα ή γραπτά σε μια ξένη γλώσσα και δεν γνωρίζουν άπταιστα μια ξένη γλώσσα. Μπορείτε εύκολα να καταλάβετε τι γράφεται στο έγγραφο χωρίς να χρειάζεται να σκεφτείτε τη γλώσσα.


Σχεδίαση φιλική προς το χρήστη

Αυτή η εφαρμογή έχει επίσης φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό και είναι εύκολη στη χρήση. Μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στις λειτουργίες μετάφρασης εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χρειάζεται να ακολουθήσουμε μια περίπλοκη διαδικασία. Αυτή η εφαρμογή έχει επίσης κομψή και ελκυστική εμφάνιση, ώστε να νιώθουμε άνετα όταν τη χρησιμοποιούμε.

No comments:

Powered by Blogger.