3 τρόποι για να αποθηκεύσετε τις ιστορίες σας στο Instagram πριν εξαφανιστούν

3 τρόποι για να αποθηκεύσετε τις ιστορίες σας στο Instagram πριν εξαφανιστούν



Πιθανότατα έχετε παρατηρήσει ότι το Instagram Story σας δεν παραμένει για πάντα. Όταν στέλνετε για πρώτη φορά το Story σας, είναι ορατό τόσο σε οπαδούς όσο και σε οπαδούς για 24 ώρες, αλλά μετά από αυτό, εξαφανίζεται από την πλατφόρμα για πάντα (εκτός αν το κάνετε στιγμιότυπο οθόνης!). Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε τις ιστορίες Instagram πέρα από αυτό το παράθυρο 24 ωρών, τότε πρέπει να προβείτε σε ενέργειες για να το κάνετε εκ των προτέρων. Δείτε τρεις τρόπους για να αποθηκεύσετε τα Instagram Stories πριν εξαφανιστούν!




1) Η αποθήκευση των ιστοριών σας δεν είναι δύσκολη


Οι ιστορίες του Instagram είναι πολύ διασκεδαστικές, αλλά είναι επίσης βραχύβιες και μπορούν να εξαφανιστούν σε μόλις 24 ώρες. Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε μια ιστορία προτού εξαφανιστεί για πάντα, υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε. Πρώτα, τραβήξτε στιγμιότυπα οθόνης των μεμονωμένων ιστοριών κάνοντας κλικ σε αυτές και πατώντας το κουμπί λειτουργίας στο τηλέφωνό σας με ένα δάχτυλο για περίπου δύο δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, ανοίξτε τη συλλογή φωτογραφιών ή το ρολό της κάμερας του τηλεφώνου σας και βρείτε τα στιγμιότυπα οθόνης από την ιστορία σας. Κάντε κλικ σε αυτά μία φορά για να τα επιλέξετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Κοινή χρήση ή Αποθήκευση εικόνας. Εναλλακτικά, εάν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari ή Chrome στον υπολογιστή σας, κάντε κλικ στο Αρχείο στο επάνω μέρος της οθόνης σας και επιλέξτε Λήψη.




2) Μάθετε πότε εξαφανίζεται η ιστορία (και πόσο διαρκεί)


Οι ιστορίες του Instagram εξαφανίζονται μετά από 24 ώρες, αλλά μπορείτε να τις αποθηκεύσετε πριν εξαφανιστούν. Εάν δεν είστε σίγουροι πώς, ακολουθούν τρεις διαφορετικοί τρόποι για να αποθηκεύσετε την ιστορία σας στο Instagram. 1) Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Αποθηκευμένη ιστορία της ιστορίας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή σας ή στο τηλέφωνό σας: όταν συναντήσετε μια ιστορία που φαίνεται ενδιαφέρουσα, πατήστε το κουμπί Αποθηκευμένο στο επάνω μέρος της οθόνης (μεταξύ των επιλογών Κλείσιμο και Αποστολή). 2) Κατεβάστε μια εφαρμογή όπως το InstaSave ή το InstaStory Saver που θα σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε βίντεο για προβολή εκτός σύνδεσης, εφόσον έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή τους εκ των προτέρων. 3) Στο κινητό, επιλέξτε και αντιγράψτε το σύνδεσμο βίντεο από το Safari ή τη γραμμή διευθύνσεων του Chrome, στη συνέχεια ανοίξτε το Instagram σε άλλο παράθυρο και επικολλήστε το στο πεδίο ανάρτησης για τη μεταφόρτωση ενός βίντεο.




3) Κατεβάστε τις ιστορίες σας από το Snapchat ως εφεδρικό σχέδιο


Ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύσετε την ιστορία σας στο Instagram είναι να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης, αλλά το μειονέκτημα αυτού είναι ότι η ποιότητα της εικόνας θα είναι χαμηλή. Για να βελτιώσετε την ποιότητα της αποθηκευμένης εικόνας, δοκιμάστε να την κατεβάσετε από το Snapchat ως εφεδρικό σχέδιο. Ανοίξτε το Snapchat και πατήστε το εικονίδιο Ιστορίες κάτω αριστερά στην οθόνη σας. Στη συνέχεια, σύρετε προς τα επάνω την ιστορία σας για να τη κατεβάσετε ως αρχείο βίντεο στη συσκευή σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να ανεβάσετε το υλικό υψηλής ποιότητας στο Instagram ή σε άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.


Ελπίζω αυτές οι συμβουλές να σας φανούν χρήσιμες! Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις σχετικά με την αποθήκευση ιστοριών, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω του ιστότοπού μου ή των λογαριασμών μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

No comments:

Powered by Blogger.