Recolor Χαρακτηριστικά και Χαρακτηριστικά

 Το Recolor είναι μια εφαρμογή 3D χρωματισμού μέσω κινητού. Εάν είχατε ένα χόμπι με το χρωματισμό από την παιδική σας ηλικία, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτήν την εφαρμογή για να διοχετεύσετε το χόμπι σας με άλλο τρόπο. Μπορείτε να χρωματίσετε εκατομμύρια τρισδιάστατες εικόνες χρησιμοποιώντας μόνο το smartphone σας.


Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να δείτε διάφορα έργα σε χρώματα άλλων ανθρώπων με διάφορες υπάρχουσες εικόνες. Το Recolor παρέχει χιλιάδες χρώματα, εφέ και μοτίβα που μπορείτε να εφαρμόσετε στην τρισδιάστατη εικόνα που επιλέγετε.





Χαρακτηριστικά και Χαρακτηριστικά

Το Recolor είναι μια εφαρμογή βιβλίου ζωγραφικής για ενήλικες που μπορείτε να δοκιμάσετε να διοχετεύσετε το χόμπι σας για το χρωματισμό. Εδώ, μπορείτε να βρείτε χιλιάδες εικόνες που μπορείτε να χρωματίσετε.


Για παράδειγμα, εάν αναζητήσετε μια θεματική κατηγορία με θέμα τα ζώα, θα εμφανιστούν διάφορα ζώα για να τα χρωματίσετε. Υπάρχουν επίσης και άλλες κατηγορίες όπως λουλούδια, στολίδια ή μάνταλα.


Επιπλέον, το Recolor το χωρίζει επίσης σε διαφορετικά επίπεδα. Εάν έρχεστε για να μάθετε, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε να επιλέξετε ένα επίπεδο για αρχάριους.


Αυτή η μία εφαρμογή μπορεί επίσης να σας κάνει να επιστρέψετε σε μια χαοτική διάθεση με μια ποικιλία από όμορφα χρώματα. Μπορείτε να εκφράσετε τη διάθεση της ημέρας μέσα από τα υπάρχοντα χρώματα. Ακολουθούν ορισμένα χαρακτηριστικά του Recolor:


Χαρακτήρες και Θέματα

Αυτή η εφαρμογή παρέχει περισσότερα από 500 στοιχεία για διαφορετικά θέματα. Μπορείτε να αναζητήσετε και να επιλέξετε όμορφες εικόνες με βάση τις 28 κατηγορίες θεμάτων που παρέχονται. Σε αυτό υπάρχουν περισσότερες από 500 όμορφες εικόνες που μπορείτε να δοκιμάσετε να επιλέξετε. Υπάρχουν κατηγορίες ανθρώπων, τοπία, αντικείμενα, τρόφιμα, ζώα και πολλά άλλα.


Χρώμα

Υπάρχουν διάφορα χρώματα που μπορείτε να επιλέξετε εδώ. Όχι μόνο το βασικό χρώμα, μπορείτε να επιλέξετε ένα πιο σκούρο ή ακόμα πιο ανοιχτό χρώμα βάσης. Δεν θα βαρεθείτε γιατί τα χρώματα που παρέχονται είναι πολλά και όμορφα.


Δείτε το έργο του φίλου

Εδώ, μπορείτε επίσης να δείτε έργα άλλων ανθρώπων. Αυτή η εφαρμογή μπορεί επίσης να είναι ένα δοχείο για όσους από εσάς τους αρέσει ο κόσμος του χρωματισμού. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε έμπνευση κοιτάζοντας τη δουλειά των φίλων.


Πρόσθετα εφέ και φίλτρα

Όχι μόνο μπορείτε να χρωματίσετε, αλλά με μοναδικό τρόπο, το Recolor προσφέρει επίσης μια ποικιλία εφέ και φίλτρων που μπορείτε να προσθέσετε στις εικόνες σας. Μπορείτε να είστε όσο δημιουργικοί θέλετε σύμφωνα με τα μεμονωμένα γούστα.

No comments:

Powered by Blogger.