Χαρακτηριστικά και επισημάνσεις του ePSXe

 Το ePSXe είναι ένα ηλεκτρονικό PS που μπορείτε να παίξετε σε τηλέφωνο Android. Αν σας λείπει το PlayStation 1 που είναι δύσκολο να το βρείτε στις μέρες μας, αυτή η εφαρμογή επαναφέρει όλα τα παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε στο PlayStation 1. Μπορείτε να απολαύσετε τα παιδικά σας παιχνίδια απευθείας στο κινητό σας.


Οι λάτρεις του PlayStation της δεκαετίας του '90 μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους παιδικά παιχνίδια χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουν PS. Απλώς κατεβάστε αυτήν την εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να βουτήξουν σε μια ατελείωτη εμπειρία ρετρό παιχνιδιού όποτε θέλετε.





Χαρακτηριστικά και Χαρακτηριστικά

Το ePSXe λειτουργεί ως μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες του να παίζουν όλα τα παιχνίδια PS 1 χρησιμοποιώντας μόνο ένα κινητό τηλέφωνο. Μπορείτε να παίξετε FF VII, FF VIII, FF IX, Crash Team Racing, Resident Evil 2 και πολλά άλλα. Μπορείτε να κατεβάσετε διάφορα αρχεία παιχνιδιών στη συσκευή σας και να ενεργοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να απολαύσετε το εκπληκτικό παιχνίδι με μια πλήρη κονσόλα παιχνιδιών.


Αυτή η εφαρμογή παιχνιδιού έχει πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Ξεκινώντας από μια ομαλή και ικανοποιητική εμπειρία σε κάθε παιχνίδι PS 1. Έχετε πρόσβαση σε μια ομαλή και ικανοποιητική εμπειρία που μπορείτε να νιώσετε όταν παίζετε PS 1.


Δεν χρειάζεστε επιπλέον πρόσθετα, αρχεία απορριμμάτων και άλλα περίπλοκα πράγματα. Και το πιο σημαντικό, το καλά βελτιστοποιημένο λογισμικό θα επιτρέψει στα παιχνίδια να εκτελούνται ομαλά στο κινητό σας τηλέφωνο. Εδώ είναι μερικά άλλα χαρακτηριστικά:


Διαισθητικές επιλογές ελέγχου

Για να παρέχετε μια άνετη εμπειρία στους παίκτες, θα έχετε πρόσβαση σε άνετα χειριστήρια αφής με πολλές διαθέσιμες ρυθμίσεις. Εξαιτίας αυτού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εικονικά κουμπιά αφής για να εκτελέσετε τις περισσότερες εντολές, όπως θα κάνατε σε μια πραγματική κονσόλα PS 1.


Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να κάνετε ορισμένες προσαρμογές στα χειριστήρια, όπως αύξηση της ευαισθησίας αφής, αλλαγή μεγέθους ή αλλαγή θέσης των κουμπιών και πολλά άλλα.


Καλή συμβατότητα

Και με εξαιρετική συμβατότητα για τις περισσότερες συσκευές Android, αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στους παίκτες να απολαμβάνουν ομαλά γαλακτώματα χωρίς κανένα πρόβλημα.


Επομένως, αυτή η εφαρμογή είναι απόλυτα συμβατή με διαφορετικό υλικό με υποστήριξη ARM ή Intel x86. Εκτός από αυτό, διαθέτει επίσης υποστήριξη OpenGL για να διασφαλίσει ότι μπορείτε να απολαύσετε γραφικά HD χωρίς κανένα πρόβλημα.

No comments:

Powered by Blogger.