Λειτουργίες και χαρακτηριστικά του KLWP Live Wallpaper Maker

 Το KLWP Live Wallpaper Maker είναι ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να αλλάξετε τις εικόνες και τις κινούμενες εικόνες που υπάρχουν στο τηλέφωνό σας Android. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να αλλάξετε τη διεπαφή του τηλεφώνου, αλλάζοντας τα εικονίδια εφαρμογών, τα γραφικά στοιχεία, τα μοτίβα κινούμενων εικόνων και τα ρολόγια.


Μπορείτε να κάνετε το andorid launcher σας να φαίνεται μοναδικό με αυτήν την εφαρμογή. Χρησιμοποιήστε αυτό το πρόγραμμα επεξεργασίας για να δημιουργήσετε τα δικά σας σχέδια και να εμφανίσετε οποιαδήποτε δεδομένα χρειάζεστε. Δημιουργήστε μια διαφορετική προβολή από το συνηθισμένο Android.





Χαρακτηριστικά και Χαρακτηριστικά

Χρησιμοποιώντας το KLWP Live Wallpaper Maker, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν προσαρμοσμένα ρολόγια όπως ψηφιακά και αναλογικά ρολόγια, να δημιουργήσουν κινούμενα μοτίβα, φόντο, ζωντανούς χάρτες, widget καιρού, wallpapers υλικού, wallpapers κειμένου, μετρητές CPU, τυχαία αλλαγή εικόνων, κύλιση εικόνων, γυροσκοπικά εφέ, αστρολογικά δεδομένα , και πολλα ΑΚΟΜΑ.


Υπάρχουν διάφορες λειτουργίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εδώ. Ξεκινώντας από το εικονίδιο, τη γραμματοσειρά, το χρώμα, το μέγεθος και τα εφέ εφαρμογής. Άλλα μέρη που μπορούν να αλλάξουν για να προσθέσουν μοναδικά κινούμενα σχέδια ή μια ιδιαίτερη αίσθηση στην οθόνη.


Όταν οι χρήστες έχουν πρόσβαση στο App Store, μπορούν να επιλέξουν πρόσθετες προβολές για την εφαρμογή αλλάζοντας το εικονίδιο ή επιλέγοντας διαφορετικό συνδυασμό χρωμάτων. Ακολουθούν ορισμένες λειτουργίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:


Κείμενο

Για ρυθμίσεις κειμένου, θα λάβετε διάφορες γραμματοσειρές, χρώματα, μεγέθη και ειδικά εφέ. Αυτό το κείμενο μπορεί να κάνει την εφαρμογή σας να φαίνεται πιο ελκυστική επειδή μπορείτε να επιλέξετε τη γραμματοσειρά που σας ταιριάζει. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το μέγεθος και το χρώμα που σας αρέσει. Κάντε προσαρμογές για ολόκληρη την HP.


Κινουμένων σχεδίων

Υπάρχουν επίσης λειτουργίες κινούμενων εικόνων που θα κάνουν το κινητό σας να φαίνεται διαφορετικό και μοναδικό. Μπορείτε να επιλέξετε κινούμενα σχέδια με ξεθώριασμα, κλιμάκωση και κύλιση με βάση τη θέση της οθόνης, το επιταχυνσιόμετρο, την αφή, τα συμβάντα και άλλα. Κάντε την οθόνη του κινητού σας γεμάτη από δροσερά κινούμενα σχέδια.


Ταπετσαρίες

Υπάρχει επίσης μια λειτουργία ταπετσαρίας που μπορείτε να αλλάξετε σε ό,τι θέλετε. Μπορείτε να δοκιμάσετε να αλλάξετε την ταπετσαρία για να φαίνεται δροσερή. Ξεκινώντας από τις ταπετσαρίες φωτογραφιών, την ώρα, την τοποθεσία, τον καιρό, μπορείτε να είστε ελεύθεροι να είστε δημιουργικοί.

No comments:

Powered by Blogger.