Προσαρμόστε τον Διαχειριστή αρχείων MiXplorer Silver

 Το MiXplorer Silver File Manager είναι μια εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση, την οργάνωση και τη διαγραφή αρχείων στο smartphone σας. Αν ψάχνατε για μια εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την οργάνωση ακατάστατων αρχείων στο κινητό σας, αυτή η εφαρμογή μπορεί να είναι η λύση. Επιπλέον, μερικές φορές οι χρήστες Android δυσκολεύονται να διαγράψουν ορισμένα αρχεία στα κινητά τους τηλέφωνα που αποδεικνύονται ανεπιθύμητα αρχεία.


Για να αποφευχθεί αυτό, το MiXplorer Silver File Manager είναι εδώ για να διευκολύνει τη διαχείριση των χρηστών. Εκτός από τη μεταγλώττιση, οι χρήστες μπορούν επίσης να διαγράψουν εύκολα ανεπιθύμητα αρχεία, παρέχοντας έτσι περισσότερο χώρο στη μνήμη HP. Δείτε περαιτέρω επεξήγηση σχετικά με αυτήν τη μία εφαρμογή.



Χαρακτηριστικά και Χαρακτηριστικά

Το MiXplorer Silver File Manager είναι ένας εύχρηστος διαχειριστής αρχείων, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μετακίνηση, τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, τη μετονομασία, την κοινή χρήση και τη συμπίεση αρχείων, συμπεριλαμβανομένων μορφών αρχείων ή μορφών αρχείων για συγκεκριμένες εφαρμογές. Επιπλέον, υπάρχουν πρόσθετα πρόσθετα όπως αρχειοθέτηση, εικόνα, ετικέτα και PDF στα οποία μπορούν να έχουν πρόσβαση οι χρήστες.


Αυτή η εφαρμογή έχει εκπληκτική διεπαφή οθόνης και είναι πολύ εύκολη στη χρήση. Επομένως, αυτό είναι τέλειο για όσους από εσάς θέλετε να διαχειρίζεστε εύκολα αρχεία. Με μοναδικό τρόπο, αυτή η εφαρμογή ανταποκρίνεται επίσης αρκετά σε πολλές συσκευές Android. Υπάρχουν διάφορα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που προσφέρονται, όπως:


Προσαρμογή μενού

Εδώ, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν πολλές εξαιρετικές ειδικές λειτουργίες. Αρχικά, μπορείτε να επιλέξετε μια προσαρμοσμένη λειτουργία με όποιο χρώμα θέλετε στη διεπαφή της οθόνης. Υπάρχουν επίσης επιλογές μενού ή κουμπιά λειτουργίας που μπορούν να ρυθμιστούν ελεύθερα. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να προσθέσετε διπλούς πίνακες σε τρεις οριζόντιες λειτουργίες και να κάνετε μεταφορά και απόθεση μεταξύ των πινάκων.


Σύστημα σήμανσης φακέλων

Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε επίσης να αντιγράψετε, να μετακινήσετε ή να διαγράψετε γρήγορα φακέλους. Όχι μόνο αυτό, κάθε φάκελος μπορεί να τακτοποιηθεί με διαφορετικό τρόπο.


Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να ονομάσετε το φάκελο έτσι ώστε η εφαρμογή να λειτουργεί για την προσαρμογή του συστήματος επισήμανσης για τον τύπο του φακέλου ή του αρχείου που έχει ταξινομηθεί για εύκολη αναγνώριση από τους χρήστες.

No comments:

Powered by Blogger.