Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του Tasker

Το Tasker είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή και πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να τη κατεβάσουν. Αλλά και πολλοί δεν γνωρίζουν και είναι περίεργοι για τη λειτουργία της εφαρμογής.


Το Tasker είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να κάνετε αυτόματα εργασίες σε ένα smartphone Android. Πραγματοποιήστε πλήρη αυτοματισμό ξεκινώντας από ρυθμίσεις ήχου, SMS και διάφορες άλλες ενέργειες σε μία μόνο εφαρμογή.


Με το Tasker, μπορείτε να κάνετε διάφορες ρυθμίσεις που ίσως δεν είχατε ποτέ πριν φανταστείτε. Για παράδειγμα, όταν είστε σε μια συνάντηση και δεν θέλετε να χτυπήσει το τηλέφωνό σας. Αργότερα μπορείτε να ζητήσετε από το Tasker να απενεργοποιήσει την ένταση του κουδουνίσματος.



Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του Tasker

Μπορείτε επίσης να στείλετε ένα SMS στο άτομο που σας κάλεσε. Όλα γίνονται αυτόματα. Χωρίς καν να χρειαστεί να αγγίξετε το κινητό σας.


Δεν είναι περίεργο που αυτή η πολύ ενδιαφέρουσα δυνατότητα κάνει τους χρήστες Android να περιεργάζονται και να θέλουν να τη χρησιμοποιήσουν. Ακολουθούν μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά στο Tasker:


1. Ψάχνω για HP

Για παράδειγμα, έχετε δύο κινητά τηλέφωνα και είστε μπερδεμένοι να βρείτε ένα από τα κινητά σας τηλέφωνα. Όταν καλείτε, δεν βγάζει ήχο επειδή έχετε ρυθμίσει τη ρύθμιση δόνησης. Αυτό σίγουρα θα σας απογοητεύσει και με την πρώτη ματιά θα νομίζετε ότι το κινητό σας χάθηκε.


Μην ανησυχείτε, μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από την Tasker. Μέσω αυτής της εφαρμογής, μπορείτε να ζητήσετε από το Android smartphone σας, το οποίο δονούσε νωρίτερα, να εκδώσει έναν ήχο κλήσης. Ακόμα και το κινητό σας μπορεί να κάνει ήχους όπως «Μου λείπω; Είμαι εδώ".


Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως ξεχάσετε να αφήσετε το τηλέφωνό σας κάτω. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε αναζήτηση χρησιμοποιώντας το Tasker. Θα βρείτε το κινητό σας αμέσως.


2. Απενεργοποιήστε τις εισερχόμενες κλήσεις

Όταν δεν θέλετε να λαμβάνετε εισερχόμενες κλήσεις επειδή υπάρχουν συγκεκριμένα συμβάντα, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από την εφαρμογή Tasker. Απλώς κάντε κάποιες ρυθμίσεις, όπως απενεργοποίηση της έντασης του κουδουνίσματος.


Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε αυτόματα τις τηλεφωνικές κλήσεις. Επιπλέον, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα στο άτομο που σας κάλεσε ότι διοργανώνετε μια εκδήλωση και δεν μπορείτε να δεχθείτε κλήσεις.


3. Ειδοποιήστε όταν η μπαταρία είναι γεμάτη ή πρέπει να φορτιστεί

Το επόμενο χαρακτηριστικό που δεν είναι λιγότερο εξελιγμένο είναι ότι το Tasker θα παρέχει μια ειδοποίηση όταν η μπαταρία του τηλεφώνου σας φορτίζεται. Εκτός από αυτό, όταν γεμίσει η μπαταρία, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ειδοποιήσεις, ώστε η εφαρμογή να σας ειδοποιεί αμέσως να αφαιρέσετε αμέσως τον φορτιστή.

No comments:

Powered by Blogger.