Λειτουργίες και επισημάνσεις του Franco Kernel Manager

 Το Franco Kernel Manager είναι η κατάλληλη εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως ανάλυση των χρηστών της εφαρμογής και του υλικού ή της CPU. Αυτή η εφαρμογή θα σας δώσει μια ανάλυση χρήστη του λογισμικού, η οποία είναι εύκολα κατανοητή. Μαζί με μια δροσερή και ελκυστική διεπαφή.


Για όσους από εσάς έχετε μια συσκευή κινητού τηλεφώνου, θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις διάφορες λειτουργίες σε αυτήν και θέλετε να λάβετε πληροφορίες σχετικά με την απόδοση της μνήμης RAM και ROM του κινητού τηλεφώνου. Έτσι, η χρήση του Franco Kernel Manager είναι η απάντηση, αυτή η εφαρμογή θα σας διευκολύνει να λαμβάνετε πληροφορίες σχετικά με κινητές συσκευές.


Εξοπλισμένο με δυνατότητες ανάλυσης υψηλού επιπέδου, καθώς και υπηρεσίες σε πραγματικό χρόνο. Σας επιτρέπει να λαμβάνετε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες για το τηλέφωνο, όπου μπορείτε να παρακολουθείτε την απόδοση του τηλεφώνου χρησιμοποιώντας το Franco Kernel Manager.


Παρέχοντας πληροφορίες με τη μορφή στατιστικών δεδομένων, μπορείτε εύκολα να αναλύσετε χρήστες λογισμικού και υλικού σε smartphone. Επιπλέον, μπορείτε να περιηγηθείτε σχεδόν σε όλη την πρόσβαση σε πληροφορίες κινητού τηλεφώνου χρησιμοποιώντας το Franco Kernel Manager.





Χαρακτηριστικά και Χαρακτηριστικά

Το Franco Kernel Manager είναι μια ευέλικτη εφαρμογή, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρέχετε ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με την απόδοση του κινητού τηλεφώνου. Αυτή η εφαρμογή παρέχει πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, καθώς και δυνατότητες ανάλυσης υψηλού επιπέδου.


Για όσους από εσάς θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στην απόδοση του κινητού τηλεφώνου, τώρα δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε συσκευή υπολογιστή. Μόνο χρησιμοποιώντας το Franco Kernel Manager, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες, από RAM, Storage, CPU, έως Battery.


Μπορείτε να δείτε τα πάντα στο Franco Kernel Manager, καθώς αυτή η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί με ένα απλό περιβάλλον χρήστη, αλλά εξακολουθεί να είναι δυναμικό. Έτσι, η σύγχρονη και εκλεπτυσμένη εντύπωση είναι ακόμα αισθητή, χωρίς δυσκολία στην κατανόηση των δεδομένων.


Έτσι, αν σας ενδιαφέρει, εδώ συνοψίζουμε διάφορες ενδιαφέρουσες λειτουργίες και δυνατότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Franco Kernel Manager, όπως:


Παρακολούθηση μπαταρίας

Διαχειριστείτε την μπαταρία του κινητού σας τηλεφώνου, χρησιμοποιώντας την με υγιεινό τρόπο. Μπορείτε να δείτε στατιστικά στοιχεία χρήσης της μπαταρίας, μαζί με τη θερμοκρασία για να μην υπερθερμαίνετε. Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις, ακόμη και δεδομένα χρήσης μπαταρίας κατά τις λειτουργίες ON και OFF της οθόνης.


Τροποποιήσεις συσκευής

Το Franco Kernel Manager έρχεται επίσης με μια ποικιλία από τροποποιήσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε. Αποκαλέστε το σαν ένα tweak για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων κινητού τηλεφώνου πιο εύκολα και ελαφριά, ευκολότερα από τη χρήση μιας συσκευής υπολογιστή.


Χρώμα οθόνης

Το ενδιαφέρον με το Franco Kernel Manager είναι η δυναμική διεπαφή, εκτός από το ότι μπορείτε επίσης να ορίσετε το χρώμα της επιλογής σας με το χρώμα που σας αρέσει, μπορείτε να προσαρμόσετε αυτήν τη διαμόρφωση.


CPU & GPU

Αποκτήστε πρόσβαση στην απόδοση της CPU και της GPU όταν θέλετε να χειριστείτε άλλες εφαρμογές, έτσι ώστε η εκτέλεση της εφαρμογής να παραμένει σταθερή και να μπορείτε να κλείσετε εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο.

No comments:

Powered by Blogger.