Προσαρμόστε τον εκτυπωτή PrinterShare Mobile Print

 Αντιμετωπίσατε ποτέ πρόβλημα με την εκτύπωση εγγράφων επειδή πρέπει να ανοίξετε ακόμα τον υπολογιστή ή τον φορητό υπολογιστή σας; Γενικά, όταν θέλετε να εκτυπώσετε, πρέπει να εκτυπώσετε το έγγραφο που θέλετε μέσω της συσκευής.


Για μερικούς ανθρώπους αυτό μερικές φορές είναι αρκετά δύσκολο. Επιπλέον, δεν είναι πάντα μπροστά σε υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή. Τώρα υπάρχει μια εφαρμογή που είναι πολύ χρήσιμη για την εκτύπωση των απαιτούμενων εγγράφων.


Η εφαρμογή είναι PrinterShare Mobile Print. Μια λύση για εσάς που θέλετε να εκτυπώνετε έγγραφα όποτε τα χρειάζεστε. Γιατί; Επειδή μπορείτε να το εκτυπώσετε απευθείας μέσω smartphone ή tablet Android.


Επιπλέον, το PrinterShare Mobile Print είναι κατάλληλο για διάφορους τύπους και μάρκες εκτυπωτών. Μια εφαρμογή που είναι πράγματι πολύ χρήσιμη όπου δεν εκτυπώνετε απλώς έγγραφα. Μπορείτε να εκτυπώσετε φωτογραφίες, email, λογαριασμούς, τιμολόγια και πολλά άλλα.





Χαρακτηριστικά και Χαρακτηριστικά

Η παρουσία του PrinterShare Mobile Print διευκολύνει την εκτύπωση. Απλώς προετοιμάστε έναν εκτυπωτή και ένα smartphone που έχει εγκατεστημένο το PrinterShare Mobile Print. Μετά από αυτό, εκτυπώστε το αρχείο που θέλετε.


Εν τω μεταξύ, ορισμένες από τις δυνατότητες του PrinterShare Mobile Print περιλαμβάνουν:


1. Υποστήριξη πολλαπλών αρχείων εικόνας

Το πρώτο χαρακτηριστικό και το πλεονέκτημα του PrinterShare Mobile Print είναι η υποστήριξη για διάφορα αρχεία εικόνας. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να διαβάσει τις φωτογραφίες ή τις εικόνες που εκτυπώνετε σε μορφή JPG, GIF ή PNG. Όλα μπορούν να διαβαστούν σωστά.


2. Υποστήριξη πολλαπλών αρχείων εγγράφων

Όχι μόνο υποστηρίζει διάφορες επεκτάσεις εικόνας, αλλά το PrinterShare Mobile Print μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την εκτύπωση εγγράφων διαφόρων μορφών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να εκτυπώσετε αρχεία DOC, PDF, PPT, XLS και TXT.


Πολύ πρακτικό γιατί μερικές φορές χρειάζεται να εκτυπώσετε και αρχεία από την κα. Excel ή PowerPoint. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το αρχείο προς εκτύπωση. Μετά από αυτό, απλώς περιμένετε να πραγματοποιηθεί η διαδικασία.


3. Υποστήριξη Cloud Storage

Η πολυπλοκότητα του PrinterShare Mobile Print γίνεται όλο και πιο αισθητή με την υποστήριξη μέσων αποθήκευσης. Σύμφωνα με τις εξελίξεις, αυτή η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης αποθήκευση που βασίζεται σε σύννεφο. Μπορείτε να εκτυπώσετε αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο Google Drive, στο Dropbox, στο One Drive, στο Box και σε άλλους αποθηκευτικούς χώρους.


Αυτό είναι πολύ χρήσιμο γιατί ίσως προτιμάτε να αποθηκεύετε αρχεία στο διαδίκτυο. Αντί να χρειάζεται να το κατεβάσετε πρώτα, μπορείτε να το εκτυπώσετε απευθείας με το PrinterShare Mobile Print.

No comments:

Powered by Blogger.