Οι 4 καλύτεροι εξομοιωτές Super Nintendo για Android στα Ουρντού

4 Καλύτεροι εξομοιωτές Super Nintendo για Android


Το Super Nintendo Entertainment System, ή SNES, είναι η δεύτερη οικιακή κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών που αναπτύχθηκε από τη Nintendo. Κυκλοφόρησε αρχικά ως Super Famcom στις 21 Νοεμβρίου 1990 στην Ιαπωνία και στη συνέχεια κυκλοφόρησε στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη στις 23 Αυγούστου 1991 παράλληλα με την κυκλοφορία παιχνιδιών όπως το Super Mario World, το Contra III: The Alien Wars και το F- αφέθηκε ελεύθερος με μηδέν Για να απολαύσετε τα παλιά σας παιχνίδια SNES στη συσκευή σας Android, χρειάζεστε έναν ισχυρό αλλά δωρεάν εξομοιωτή Super Nintendo.



1) SNES9x EX+

Το SNES9x EX+ είναι ένας από τους πιο γνωστούς και χρησιμοποιούμενους εξομοιωτές, και με βάσιμους λόγους. Προσφέρει πολλές επιλογές προσαρμογής, συμπεριλαμβανομένων ρυθμιζόμενων χειριστηρίων στην οθόνη και φίλτρων μετα-επεξεργασίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τα παιχνίδια σας ακόμα καλύτερα από πριν. Ο εξομοιωτής υποστηρίζει επίσης ασφαλείς καταστάσεις, επομένως δεν χρειάζεται να κάνετε επανεκκίνηση κάθε φορά που θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα ή να σταματήσετε να παίζετε για τη νύχτα.

Και δεν είναι μόνο αυτό!



2) Sunnyside

Το Snesoid είναι ένας από τους καλύτερους εξομοιωτές στην αγορά. Είναι απίστευτα ακριβές, έχει υψηλό ρυθμό καρέ και υποστηρίζει ακόμη και multiplayer για έως και τέσσερις παίκτες. Το μειονέκτημα αυτού του εξομοιωτή είναι ότι δεν είναι δωρεάν - αλλά με λίγη υπομονή και λίγη τύχη, μπορείτε να κάνετε λήψη του Snesoid Lite που είναι μια έκδοση του Snesoid που υποστηρίζεται από διαφημίσεις.



3) Τμήμα ZSNES: 4) Τμήμα BSNES: 5) Nestopia

Το ZSNES είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς εξομοιωτές SNES. Διαθέτει μεγάλη βιβλιοθήκη και υποστηρίζει καταστάσεις αποθήκευσης, φίλτρα βίντεο και συνομιλίες. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι το σχήμα ελέγχου είναι δύσκολο να διαμορφωθεί. Το bSNES είναι ένας εξομοιωτής ανοιχτού κώδικα με χαμηλές απαιτήσεις συστήματος και πολύ μικρό αποτύπωμα όσον αφορά τον χώρο του σκληρού δίσκου. Το σχήμα ελέγχου είναι εύκολο στη ρύθμιση, αλλά δεν έχει τόσες πολλές δυνατότητες όπως το ZSNES.



6) ΙΝΕΣ

Το iNES είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς εξομοιωτές SNES που διατίθενται. Είναι συμβατό με διάφορους υπολογιστές και έχει ωραία γραφικά. Το μόνο μειονέκτημα του iNES είναι ότι δεν έχει υποστήριξη ήχου, αλλά αν ψάχνετε για εξομοιωτή SNES και ο ήχος δεν είναι η πρώτη σας προτεραιότητα, αυτή είναι ίσως η καλύτερη επιλογή εκεί έξω.

No comments:

Powered by Blogger.