Το Snapchat εξαντλεί την μπαταρία σας; Δείτε πώς μπορείτε να το διορθώσετε.

Εάν είστε φανατικός χρήστης του Snapchat, γνωρίζετε τον ατελείωτο αγώνα της εφαρμογής για την εξάντληση της μπαταρίας. Το πρόβλημα είναι ότι το Snapchat και άλλες εφαρμογές κοινωνικών μέσων (συμπεριλαμβανομένου του Facebook) χρησιμοποιούν συνεχώς την τοποθεσία και την κάμερά σας, εξαντλώντας την μπαταρία σας γρήγορα! Τι μπορείτε λοιπόν να κάνετε για αυτό; Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει πώς να διορθώσετε προβλήματα αποστράγγισης της μπαταρίας του Snapchat, καθώς και πώς να επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας στο Snapchat γενικά. Περιλαμβάνει συμβουλές για το πώς να αποκτήσετε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας από το τηλέφωνο Android, το iPhone ή το iPad σας, καθώς και από συσκευές tablet όπως το Kindle Fire και το Nook Tablet!
Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και απενεργοποιήστε την αυτόματη αναπαραγωγή.

Για να διορθώσετε το πρόβλημα της μπαταρίας, ξεκινήστε μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο Snapchat. Εκεί, θα δείτε μια επιλογή με την ένδειξη Autoplay Stories. Εάν το έχετε ενεργοποιημένο, μπορεί να εξαντλήσει την μπαταρία σας. Για να το απενεργοποιήσετε, απλώς σύρετε το διακόπτη προς τα αριστερά.



!

Ανοίξτε το Snapchat και πατήστε το κουμπί Περισσότερα.

Το Snapchat έχει τη δυνατότητα να είναι μια μπαταρία. Η εφαρμογή ανανεώνεται συνεχώς, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να καταναλώσει μεγάλο μέρος της διάρκειας ζωής της μπαταρίας του τηλεφώνου σας. Εάν παρατηρήσετε ότι το τηλέφωνό σας αδειάζει πιο γρήγορα από το συνηθισμένο, υπάρχουν βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να βελτιώσετε την κατάσταση.

1) Απενεργοποιήστε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο: Εάν δεν θέλετε να αναπαράγονται αυτόματα τα βίντεο όταν ανοίγετε την εφαρμογή, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και απενεργοποιήστε την.



Εναλλαγή από Wi-Fi σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.

Εάν αντιμετωπίζετε σημαντική εξάντληση της μπαταρίας από το Snapchat, υπάρχουν μερικές γρήγορες αλλαγές που μπορείτε να κάνετε. Το πρώτο βήμα είναι να αλλάξετε από Wi-Fi σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή. Αυτό θα εξοικονομήσει μπαταρία του τηλεφώνου σας ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή. Εάν αυτό δεν βοηθήσει, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες τοποθεσίας για το Snapchat και δείτε εάν αυτό βοηθά στη χρήση της μπαταρίας. Εάν κανένα από αυτά δεν λειτουργεί, ίσως είναι καιρός να διαγράψετε και να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή.



Ενημερώστε την εφαρμογή σας.

Το πρώτο βήμα για να διορθώσετε το πρόβλημα είναι να ενημερώσετε την εφαρμογή σας. Την επόμενη φορά που θα ανοίξετε την εφαρμογή, θα πρέπει να χειριστεί καλύτερα την εξάντληση της μπαταρίας.

Εάν η ενημέρωση της εφαρμογής σας δεν σας βοηθήσει, δοκιμάστε αυτές τις άλλες συμβουλές:

- Μειώστε τη φωτεινότητα του τηλεφώνου σας μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις και μετά στη Φωτεινότητα οθόνης.

Απενεργοποιήστε το Wi-Fi και το Bluetooth όταν δεν το χρησιμοποιείτε μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, Ασύρματο και Δίκτυα.

- Απενεργοποιήστε τις υπηρεσίες τοποθεσίας μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις και μετά στο Απόρρητο.



Διαγράψτε την εφαρμογή και κάντε λήψη ξανά.



Αν έχετε παρατηρήσει ότι η μπαταρία σας εξαντλείται πιο γρήγορα από το συνηθισμένο, μπορεί να οφείλεται σε μια εφαρμογή. Μια δημοφιλής εφαρμογή που πολλοί πιστεύουν ότι είναι η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, το Snapchat. Επομένως, για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα, απλά πρέπει να διαγράψετε την εφαρμογή και να την κατεβάσετε ξανά. Αυτό μπορεί να γίνει μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις σας, κάνοντας κύλιση προς τα κάτω στις Εφαρμογές και, στη συνέχεια, κάνοντας κλικ στο Snapchat. Από εκεί, επιλέξτε Κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων για να καταργήσετε την πιο πρόσφατη ενημέρωση από το τηλέφωνο ή το tablet σας.



Πάρτε ένα νέο τηλέφωνο.



Ο καλύτερος τρόπος για να λύσετε το πρόβλημα είναι να αποκτήσετε ένα νέο τηλέφωνο. Εάν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσετε ένα νέο τηλέφωνο, το επόμενο καλύτερο πράγμα είναι να αντικαταστήσετε την μπαταρία σας. Μπορεί να κοστίσει οπουδήποτε από $25-$50 ανάλογα με το πού πηγαίνετε. Ρωτήστε τον προμηθευτή σας εάν προσφέρουν έκπτωση στην αντικατάσταση μπαταρίας

No comments:

Powered by Blogger.