Υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που πρέπει να προσέχετε το 2022

 Email Services to Look Out For in 2022




Σε αυτό το άρθρο θα ρίξουμε μια εις βάθος ματιά σε αυτό που προβλέπουμε ότι θα είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς δωρεάν υπηρεσίες email το 2022 και θα σκιαγραφήσουμε μερικά από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά τους για να σας δώσουμε μια ιδέα για το γιατί αξίζει να πληρώσετε προσοχή στο τώρα. Ποιες είναι οι αγαπημένες σας δωρεάν υπηρεσίες email; Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω για να μας ενημερώσετε!



Οι μεγαλύτερες, πιο διαδεδομένες υπηρεσίες

Το Gmail είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία email, με περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο χρήστες. Είναι δωρεάν και εύκολο στη χρήση, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε τις λειτουργίες που θέλετε επειδή είναι κρυμμένες σε επίπεδα μενού. Επίσης, σαρώνει τα email σας για στοχευμένες διαφημίσεις, κάτι που έχει προκαλέσει ανησυχίες σχετικά με το απόρρητο σε ορισμένους χρήστες.

Το Inbox by Gmail είναι η νεότερη, καινοτόμος υπηρεσία email της Google που βασίζεται σε λειτουργίες άλλων δημοφιλών υπηρεσιών όπως το Dropbox και το iCloud Drive.



Τα εξειδικευμένα που μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε

Το Aweber είναι γνωστό ως μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έχει μια μεγάλη ποικιλία λειτουργιών όπως αυτοματοποίηση, δημιουργία φορμών και εργαλεία δημιουργίας λιστών. Όταν ξεκίνησε η Aweber, προσέφερε μόνο υπηρεσίες μάρκετινγκ μέσω email. Τώρα, παρέχουν επίσης μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης και βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Εάν δεν σας πειράζει να πληρώνετε για την υπηρεσία email σας και θέλετε ευελιξία για τις συνδρομές σας σχετικά με το πόσο συχνά ή πόσα email θα θέλατε να στέλνετε ανά μήνα, τότε το Aweber αξίζει να το ελέγξετε.



Τα νέα παιδιά στο μπλοκ

Αυτή είναι μια λίστα με υπηρεσίες email που είναι νέες ή υπάρχουν εδώ και καιρό, αλλά έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα και χρήση. Ένας από τους λόγους για αυτό είναι επειδή με αυτές τις υπηρεσίες μπορείτε να αποφύγετε τη χρήση του αριθμού τηλεφώνου σας ως ονόματος χρήστη, γεγονός που διευκολύνει το διαχωρισμό της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής. Το μειονέκτημα όμως είναι ότι ορισμένα απαιτούν πρόσθετο λογισμικό όπως το Thunderbird ή το Outlook για χρήση, το οποίο μπορεί να μην είναι συμβατό με τις ανάγκες όλων.

No comments:

Powered by Blogger.