Titanium Backup Χαρακτηριστικά και Χαρακτηριστικά

 Έχετε συχνά προβλήματα με την αποθήκευση, τις εφαρμογές, το σύστημα Android; Ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε το Titanium Backup για να το λύσετε. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να μην είναι εξοικειωμένοι με αυτήν την εφαρμογή, επομένως δεν θα γνωρίζουν τις διάφορες λειτουργίες και χρήσεις της.


Το Titanium Backup είναι μια εφαρμογή που χρησιμοποιείται ως εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για κινητές συσκευές. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας, να επαναφέρετε, να παγώσετε συνδέσμους εφαρμογών+δεδομένων+μέσα. Το Titanium Backup είναι η καλύτερη εφαρμογή για τη δημιουργία μαζικών αντιγράφων ασφαλείας.


Αυτό το αντίγραφο ασφαλείας περιλαμβάνει όλες τις προστατευμένες εφαρμογές και εφαρμογές συστήματος, καθώς και εξωτερικά δεδομένα στην κάρτα SD σας. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε μαζικά 0 κλικ και προγραμματισμένα αντίγραφα ασφαλείας.



Χαρακτηριστικά και Χαρακτηριστικά

Συνήθως, η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας θα λειτουργεί χωρίς να κλείνει καμία εφαρμογή, μπορεί να μετακινήσει οποιαδήποτε εφαρμογή σε/από την κάρτα SD. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στα δεδομένα όλων των εφαρμογών και ακόμη και να δείτε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή.


Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων εφαρμογής

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των υπαρχουσών εφαρμογών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων εφαρμογών από το Titanium. Τα δεδομένα εφαρμογής χωρίζονται σε δύο, δηλαδή δεδομένα εφαρμογής (λήψεις) και δεδομένα συστήματος.


Μπορείτε να ξεκινήσετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων της εφαρμογής κάνοντας κλικ στο κουμπί Μενού ή μέσω του εικονιδίου στην επάνω αριστερή οθόνη και, στη συνέχεια, επιλέγοντας την επιλογή Ενέργειες παρτίδας. Εκεί, θα σας δοθεί η επιλογή να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων εφαρμογής και συστήματος. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για τα πάντα, μπορείτε να επιλέξετε και τα δύο για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων της εφαρμογής.


Εύκολη διαχείριση αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων

Αυτή η εφαρμογή παρέχει εύκολη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων για τους χρήστες της. Μπορείτε να ορίσετε ένα χρονοδιάγραμμα για το πότε θα λειτουργεί το Titanium Backup. Ρυθμίζοντας ένα πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, όταν βρίσκεται ακριβώς στο πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, όπως καθορίζεται, θα πραγματοποιήσει αυτόματα μια αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Αυτό το προγραμματισμένο αντίγραφο ασφαλείας θα σας διευκολύνει να μετακινήσετε όλα τα υπάρχοντα δεδομένα.


Επαναφορά δεδομένων

Όταν θέλετε να ανακτήσετε δεδομένα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία στο μενού "Επαναφορά εφαρμογών που λείπουν με δεδομένα". Σε αυτή τη λειτουργία θα σας δοθούν πολλές επιλογές για επαναφορά, όπως μόνο ανάκτηση δεδομένων εφαρμογών ή ανάκτηση δεδομένων και εφαρμογών. Επιλέξτε την κατάλληλη επιλογή επαναφοράς δεδομένων και περιμένετε να ανακτηθούν τα δεδομένα σε κάποιο χρονικό διάστημα.


Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και αποθήκευση αρχείων

Εκτός από τη χρήση αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων και εφαρμογών, το Titanium Backup υποστηρίζει επίσης αποθήκευση σε πολλές άλλες πλατφόρμες μέσω συγχρονισμού.


Μπορείτε να συγχρονίσετε αυτήν την εφαρμογή με ηλεκτρονικό χώρο αποθήκευσης όπως το Google Drive και το Dropbox. Συγχρονίστε με άλλο διαδικτυακό χώρο αποθήκευσης για να αποτρέψετε την ανεπιθύμητη απώλεια δεδομένων εσωτερικού ή κάρτας SD.

No comments:

Powered by Blogger.