Χαρακτηριστικά και επισημάνσεις του MyHeritage

 Το MyHeritage είναι μια εφαρμογή όπου οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν το οικογενειακό τους δέντρο ξεκινώντας από την πρώτη γενιά στη σειρά τους. Αυτή η εφαρμογή διαθέτει λειτουργίες λήψης φωτογραφιών, σχεδίασης, τροποποίησης, επεξεργασίας και εισαγωγής κειμένου. Υπάρχει επίσης ένα εργαλείο που χρειάζονται οι χρήστες για να χαρακτηρίσουν όλα τα μέλη της οικογένειάς τους.


Εκτός από αυτό, ο χρήστης μπορεί επίσης να περιηγηθεί στο δέντρο και να το χωρίσει σε ξεχωριστά κλαδιά, καθώς και να προσθέσει άτομα από άλλες οικογένειες, όπως νύφες ή ακόμα και γαμπρούς. Εδώ, μπορείτε να δείτε ολόκληρο το γενεαλογικό σας δέντρο.



Χαρακτηριστικά και Χαρακτηριστικά

Το MyHeritage επιτρέπει επίσης στους χρήστες του να αναζητούν συνδεδεμένες γενεαλογίες απευθείας από γεννήτριες γενεαλογίας, κάτι που δεν σταματά μόνο στο σχεδιασμό περιγραφών για κάθε άτομο. Αυτή η εφαρμογή θα αναζητήσει γρήγορα τις γενεαλογίες και θα συγκρίνει τις ομοιότητες μεταξύ όλων των γενεαλογιών με το ίδιο όνομα χρησιμοποιώντας τα δεδομένα.


Υπάρχουν διάφορες ενδιαφέρουσες δυνατότητες που προσφέρει αυτή η εφαρμογή. Ξεκινήστε αναδημιουργώντας παλιές φωτογραφίες. Μπορείτε να βρείτε παλιές φωτογραφίες των αγαπημένων σας προσώπων εδώ. Ωστόσο, δυστυχώς οι φωτογραφίες είναι πολύ παλιές και κακής ποιότητας.


Επομένως, αυτή η εφαρμογή είναι έτοιμη να κάνει τις παλιές σας φωτογραφίες υψηλότερης ποιότητας χρησιμοποιώντας τεχνολογία AI για να βελτιώσει τις φωτογραφίες. Η μέθοδος είναι πολύ εύκολη, δεν έχετε παρά να ανεβάσετε τις φωτογραφίες που θέλετε για να βελτιώσετε την ποιότητα από τη συλλογή σας. Εδώ είναι μερικά άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά:


Δημιουργήστε ένα οικογενειακό δέντρο

Αυτή η εφαρμογή διαθέτει μια δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα οικογενειακό δέντρο με μερικά απλά βήματα. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα οικογενειακό δέντρο εισάγοντας απλά μέλη της οικογένειας χρησιμοποιώντας τα διαθέσιμα πρότυπα. Αργότερα η εφαρμογή θα δημιουργήσει αυτόματα ένα οικογενειακό δέντρο με βάση τις πληροφορίες που παρέχετε.


Οικογενειακό ιστορικό

Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να βρείτε ιστορικό για την οικογένειά σας. Αυτή η μία εφαρμογή έχει μια βάση δεδομένων με πληροφορίες για περισσότερους από 4,4 δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.


Ο προγραμματιστής διαθέτει επίσης μια βάση δεδομένων με εκατομμύρια οικογενειακά δέντρα. Εξετάζοντας τις πληροφορίες που έχετε συλλέξει στο οικογενειακό σας δέντρο, η εφαρμογή θα τις συγκρίνει με άλλα δείγματα από όλο τον κόσμο.

No comments:

Powered by Blogger.