Φορέστε το Highlight FactTechz Ultimate Brain Boost

Το FactTechz Ultimate Brain Boost είναι μια εφαρμογή ενίσχυσης εγκεφάλου που περιέχει μια ποικιλία μουσικής. Σύμφωνα με έρευνες, η μουσική έχει πολλά καλά αποτελέσματα στον εγκέφαλο. Ακούγοντας μουσική, τα συναισθήματα θα είναι πιο σταθερά, το μυαλό πιο καθαρό και το σώμα πιο ήρεμο. Επομένως, αυτή η εφαρμογή είναι εδώ για να παρέχει αυτά τα οφέλη στους χρήστες της.


Μπορείτε να ακούσετε απαλή και χαλαρωτική μουσική. Έτσι, αργότερα θα νιώσετε το μυαλό σας πολύ πιο ήρεμο και καθαρό. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε επίσης να πάρετε καλύτερες αποφάσεις με τις σωστές σκέψεις. Δείτε περαιτέρω επεξήγηση παρακάτω.



Χαρακτηριστικά και Χαρακτηριστικά

Το FactTechz Ultimate Brain Boost είναι εδώ για να προσφέρει μια καθηλωτική μουσική εμπειρία με πολλούς ήχους που ενεργοποιούν ένα πιο ήρεμο μυαλό. Μπορείτε να διασκεδάσετε εξερευνώντας τις διάφορες μουσικές του με υπέροχες κοπές ήχου.


Η κύρια λειτουργία αυτής της εφαρμογής είναι να σας παρέχει μια ευρεία συλλογή από binaural beats που σας επιτρέπουν να ακούτε δύο ξεχωριστές συχνότητες ήχου που θα έχουν καλό αποτέλεσμα και στα δύο αυτιά σας.


Αυτοί οι διαφορετικοί ήχοι θα ταξιδεύουν μέσω του αυτιού και στον εγκέφαλο σε διάφορες συχνότητες. Αυτό θα επηρεάσει την περιοχή του μεσαίου εγκεφάλου και θα δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας. Όχι μόνο αυτό, ακούγοντας αυτόν τον ήχο, θα κοιμάστε και πολύ πιο ήσυχα. Αυτή η εφαρμογή είναι πλήρης με διάφορες δυνατότητες για να προσφέρει μια ενδιαφέρουσα εμπειρία, όπως:


Επιλογή Binaural Beats

Υπάρχουν διάφορα binaural beats που μπορείτε να απολαύσετε σε αυτήν την εφαρμογή με διάφορες ρυθμίσεις, μοναδικούς ήχους και διάφορα ψυχικά εφέ. Εδώ είναι μερικές επιλογές:


Delta Waves: εξερευνήστε χαλαρωτικούς ήχους και απελευθερώστε τον εαυτό σας από ασήμαντες σκέψεις. Μπορείτε να βιώσετε έναν βαθύτερο και χαλαρό ύπνο με τα συνεχή κύματα του ήχου Delta να χτυπούν τον μεσαίο εγκέφαλο.

Κύματα Tetha: αυτή η μία επιλογή σας επιτρέπει να νιώσετε έναν βαθύτερο διαλογισμό, ώστε να κάνετε τον εαυτό σας πιο ήρεμο.

Alpha Waves: για μια χαλαρή επιλογή, μπορείτε να επιλέξετε κύματα άλφα με μια συγκεκριμένη συχνότητα που θα σας κάνει πιο χαλαρούς και ικανούς να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από όλα τα αρνητικά συναισθήματα και το άγχος.

Beta Waves: αυτή η επιλογή είναι κατάλληλη εάν χρειάζεστε βαθιά συγκέντρωση. Χρησιμοποιήστε αυτήν την επιλογή για σπουδές ή εργασία.

Κύματα γάμμα: αν θέλετε να αυξήσετε τη νοημοσύνη σας, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτήν την επιλογή. Αυτό θα προσφέρει πρόοδο στη μάθηση.

Λειτουργία εκτός σύνδεσης/Online

Υπάρχουν λειτουργίες εκτός σύνδεσης και online που μπορείτε να απολαύσετε. Εάν δεν έχετε δίκτυο Διαδικτύου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να ακούσετε όλες τις διαθέσιμες επιλογές. Χρησιμοποιήστε όποτε και όπου θέλετε.

No comments:

Powered by Blogger.