Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του Hanzii Dict

 Η εφαρμογή Chinese Dictionary Hanzii Dict είναι μια εφαρμογή που βοηθά τους χρήστες να μάθουν το Mandarin. Αυτή η εφαρμογή είναι ιδανική για όσους σπουδάζουν Mandarin ή που ταξιδεύουν στην Κίνα.


Αυτή η εφαρμογή διαθέτει λειτουργίες που είναι πολύ χρήσιμες για τους χρήστες, όπως τα λεξικά Mandarin-Ινδονησιακά και Ινδονησιακά-Μανταρινικά. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αναζητήσουν κινεζικές λέξεις ή φράσεις χρησιμοποιώντας pinyin ή παραδοσιακούς κινεζικούς χαρακτήρες. Μια άλλη διαθέσιμη δυνατότητα είναι η αναπαραγωγή φωνής που βοηθά τον χρήστη να κατανοήσει πώς πρέπει να διαβάζεται μια κινεζική λέξη ή φράση.





Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του Hanzii Dict

Το Hanzii Dict είναι ένα κινεζικό παιχνίδι εκμάθησης που παρέχει διαδραστικές λειτουργίες για να βοηθήσει τους παίκτες να μάθουν κινέζικα πιο εύκολα και διασκεδαστικά. Το λεξικό σε αυτήν την εφαρμογή είναι πολύ πλήρες και αξιόπιστο. Όλες σωστά και με ακρίβεια μεταφρασμένες κινεζικές λέξεις και φράσεις.


Διεπαφή χρήστη

Η διεπαφή χρήστη αυτής της εφαρμογής είναι πολύ διαισθητική και εύκολη στη χρήση. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να βρουν τη λέξη ή τη φράση που αναζητούν, ακόμη και χωρίς να γνωρίζουν πινγίν ή παραδοσιακούς κινεζικούς χαρακτήρες.


Σύστημα μάθησης με βάση το παιχνίδι

Συνδυάζοντας το παραδοσιακό σύστημα εκμάθησης με διασκεδαστικό και διαδραστικό παιχνίδι. Οι παίκτες θα κληθούν να μάθουν κινέζικο λεξιλόγιο και φράσεις μέσα από διασκεδαστικά και προκλητικά παιχνίδια.


Πλήρες και αναλυτικό λεξιλόγιο

Αυτό το παιχνίδι παρέχει χιλιάδες λεξιλόγια Mandarin τα οποία είναι εξοπλισμένα με παραδείγματα χρήσης, ήχους προφοράς και εικονογραφήσεις. Οι παίκτες μπορούν να μάθουν λεξιλόγιο πιο εύκολα και διασκεδαστικά.


Σύστημα Δοκιμών Ικανοτήτων

Μετά την εκμάθηση του λεξιλογίου, οι παίκτες μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους μέσω ενός συστήματος τεστ ικανοτήτων. Αυτό το σύστημα θα βοηθήσει τους παίκτες να παρακολουθούν την πρόοδό τους και να διασφαλίσουν ότι κατανοούν πραγματικά το λεξιλόγιο που μαθαίνουν.


Λειτουργία Κατανόησης Φωνής

Για να βοηθήσει τους παίκτες να κατανοήσουν τον ήχο και τον τονισμό στα κινέζικα, το Κινεζικό Λεξικό – Hanzii παρέχει μια δυνατότητα κατανόησης φωνής. Αυτή η δυνατότητα θα βοηθήσει τους παίκτες να κατανοήσουν τον αρχικό ήχο των κινεζικών φράσεων και του λεξιλογίου.


Πολυπλατφόρμα

Αυτό το παιχνίδι είναι διαθέσιμο σε διάφορες πλατφόρμες όπως iOS, Android και υπολογιστή. Αυτό επιτρέπει στους παίκτες να μαθαίνουν κινέζικα όποτε και όπου κι αν βρίσκονται.


Ελεύθερος

Το Hanzii Dict είναι δωρεάν για λήψη και αναπαραγωγή. Αυτό επιτρέπει στους παίκτες να μάθουν Mandarin χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν τίποτα.

No comments:

Powered by Blogger.