Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του 1Password

 Το 1Password είναι η καλύτερη απάντηση για όσους από εσάς ξεχνάτε συχνά κωδικούς πρόσβασης για λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης και άλλες πλατφόρμες που χρησιμοποιούν πρόσβαση με κωδικό πρόσβασης. Με αυτήν την εφαρμογή, δεν χρειάζεται να κάνετε τον κόπο να θυμάστε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού που έχετε αποθηκεύσει.


Ως άνθρωπος, η λήθη είναι κάτι που πρέπει να περάσει. Μερικές φορές δεν μπορούμε να θυμηθούμε τι έχουμε αποθηκεύσει, επομένως μερικές φορές χάνουμε λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή λογαριασμούς από άλλες πλατφόρμες, επειδή ξεχνάμε τους κωδικούς πρόσβασης.


Επομένως, η χρήση του 1Password θα βοηθήσει πραγματικά όσους από εσάς ξεχνάτε πάντα κωδικούς πρόσβασης από λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε άλλους επαγγελματικούς λογαριασμούς. Δεν χρειάζεται να το γράψετε, απλώς πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης μία φορά και στη συνέχεια θα αποθηκευτεί σε αυτήν την πλατφόρμα.


1 Password θα αποθηκεύσει τον κωδικό πρόσβασής σας και, στη συνέχεια, κάθε φορά που αποκτάτε πρόσβαση σε έναν λογαριασμό κοινωνικών μέσων, αυτή η εφαρμογή θα παρέχει πρόσβαση με κωδικό πρόσβασης με ένα μόνο κλικ. Απλό αλλά πολύ λειτουργικό σωστά;



Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του 1Password

Το 1Password είναι η καλύτερη απάντηση για όσους ξεχνούν πάντα τους κωδικούς πρόσβασης, αυτή η εφαρμογή θα αποθηκεύσει τους κωδικούς πρόσβασής σας και στη συνέχεια θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση ξανά όποτε χρειαστείτε.


Με μια απλή μέθοδο, μπορείτε να αποθηκεύσετε όλους τους κωδικούς πρόσβασης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο 1Password. Ωστόσο, όχι μόνο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτή η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης την αποθήκευση πολλών κωδικών πρόσβασης από διαφορετικές πλατφόρμες.


Το 1Password μπορεί να αποθηκεύσει κωδικούς πρόσβασης από λογαριασμούς ιστότοπου, λογαριασμούς συντάκτη από το WordPress, σε λογαριασμούς από κοινωνικά μέσα όπως το Facebook, το Instagram και το Twitter. Ενδιαφέρεστε να χρησιμοποιήσετε το 1Password; Στη συνέχεια, συνοψίζουμε άλλες δροσερές δυνατότητες από το 1Password, δείτε παρακάτω:


Ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης

Για τη δική του ασφάλεια, το 1Password μπορεί να αποθηκεύσει τα δεδομένα σας με μεγάλη ασφάλεια. Έχει χρησιμοποιήσει κρυπτογράφηση υψηλού επιπέδου, επομένως μπορείτε να αποθηκεύσετε δεδομένα πρόσβασης με κωδικό πρόσβασης πολύ ασφαλή και εύκολα.


Αποθήκευση όλων των κωδικών πρόσβασης

Αποθηκεύστε όλους τους κωδικούς πρόσβασης σε μία εφαρμογή, πιο εύκολα και με ασφάλεια. Το 1Password θα παρέχει ασφάλεια που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Σε μία μόνο πλατφόρμα, μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλούς κωδικούς πρόσβασης από διαφορετικές πλατφόρμες.


Διαφορετικές πλατφόρμες

Το 1Password επιτρέπει στους χρήστες του να μπορούν να αποθηκεύουν κωδικούς πρόσβασης από διαφορετικές πηγές εφαρμογών, για παράδειγμα, όπως όλοι οι λογαριασμοί μέσων κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιείτε. Όχι μόνο αυτό, το 1Password μπορεί επίσης να αποθηκεύει κωδικούς πρόσβασης από το Apple ID, iCloud, σε λογαριασμούς ηλεκτρονικού εμπορίου.


Υπογράψτε μόνο ένα πάτημα

Συνδεθείτε με ένα μόνο κλικ, δεν χρειάζεται να ενοχλείτε την πρόσβαση στο 1Password. Όταν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας, το 1Password θα συμπληρώσει αυτόματα το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Απλό και γρήγορο.


Όλα Συγχρονισμός

Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα πάντα από διαφορετικές συσκευές. Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε διαφορετικά τηλέφωνα, διαφορετικούς υπολογιστές και διαφορετικά tablet. Εφόσον χρησιμοποιείτε τον ίδιο λογαριασμό 1Password, μπορείτε να διατηρείτε τους κωδικούς σας ενημερωμένους από όλες τις πλατφόρμες.

No comments:

Powered by Blogger.