Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του XY VPN

 Το XY VPN είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για να σας διευκολύνει να έχετε πρόσβαση σε διάφορα περιεχόμενα που είναι αποκλεισμένα στην περιοχή όπου ζείτε. Αυτό το εργαλείο επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν εικονικά την τοποθεσία της υπηρεσίας smartphone τους σε άλλη χώρα, ώστε να μπορούν να περιηγούνται ελεύθερα στο διαδίκτυο.


Ο λόγος είναι ότι στην ίδια την Ινδονησία υπάρχει κάποιο ευαίσθητο περιεχόμενο που μπορεί να μην μεταδίδεται ή να μην υπάρχει στο διαδίκτυο. Για να μπορέσετε λοιπόν να δείτε το περιεχόμενο, πρέπει να εγκαταστήσετε ένα VPN για να αποφύγετε τους περιφερειακούς γεωγραφικούς περιορισμούς για λίγα δευτερόλεπτα. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε με μερικούς από τους αγαπημένους σας διακομιστές από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γαλλία, τη Σιγκαπούρη και άλλες χώρες.



Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του XY VPN

Για να μπορέσετε να συνδεθείτε με άλλες χώρες, πρέπει να πατήσετε Έναρξη στην αρχική σελίδα του XY VPN. Στη συνέχεια, η τοποθεσία θα αλλάξει αυτόματα και, στη συνέχεια, για να ακυρώσετε, απλώς πατήστε το ίδιο κουμπί και θα μεταφερθεί στην πραγματική σας τοποθεσία.


Παρόλο που μπορείτε να επιλέξετε μερικούς από τους αγαπημένους σας διακομιστές χώρας, το XY VPN θα σας μεταφέρει συνήθως απευθείας στον ταχύτερο διακομιστή.


Η προστασία χρήστη είναι διαθέσιμη

Μην ανησυχείτε όταν χρησιμοποιείτε το XY VPN γιατί η ταυτότητα και η ασφάλειά σας θα προστατεύονται. Επομένως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για σημαντικά δεδομένα στο κινητό σας.


Αυτή η εφαρμογή λειτουργεί μόνο ως αλλαγή της τοποθεσίας στο Διαδίκτυο που έχετε και για την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα διαταραχθεί.


Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 128-bit στρατιωτικού επιπέδου για την ασφάλεια των σημείων πρόσβασης Wi-Fi, του πρωτοκόλλου IPsec και του πρωτοκόλλου OpenVPN (UDP/TCP) για να κρύψει την ταυτότητά σας στο διαδίκτυο, ενώ υπάρχει επίσης ένας διακόπτης αυτόματης απενεργοποίησης για την αποφυγή παρακολούθησης, διαρροών δεδομένων ή παρακολούθησης από μη εξουσιοδοτημένα μέρη.άγνωστο.


Έχετε τον ταχύτερο παγκόσμιο διακομιστή μεσολάβησης

Με ένα μόνο πάτημα μπορείτε να αλλάξετε τοποθεσίες σε διακομιστές άλλων χωρών, πρέπει να ρυθμίσετε μια γρήγορη και σταθερή σύνδεση για ευκολία.


Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε βίντεο ροής ή τηλεοπτικά προγράμματα από άλλες χώρες χωρίς αποθήκευση στην προσωρινή μνήμη. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή XY VPN, το διαδικτυακό σας ταξίδι θα είναι πιο γρήγορο.


Φιλικό προς το χρήστη & Επαγγελματία

Απεριόριστη δωρεάν υπηρεσία VPN και, στη συνέχεια, απολαύστε δωρεάν διακομιστές μεσολάβησης όποτε και όπου θέλετε. Αυτή η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης την ύπαρξη ξεχωριστού τούνελ για την πλοήγηση στο διαδίκτυο, εκτός από το ότι είναι συμβατή με wi-fi, LTE, 3G και όλα τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.

No comments:

Powered by Blogger.