IPTV Pro Χαρακτηριστικά και Χαρακτηριστικά

Το IPTV Pro είναι εδώ ως κανάλι για την αποστολή πληροφοριών με τη μορφή εγγραφών βίντεο που είναι πολύ χρήσιμες για τους χρήστες του. Μπορείτε να το αποκτήσετε στο Play Store. Με αυτήν τη μία εφαρμογή, μπορείτε να λάβετε πολλά τηλεοπτικά κανάλια που δεν βλέπετε στην τηλεόραση.


Υπάρχουν διάφορες δυνατότητες που προσφέρει το IPTV Pro. Ξεκινώντας από μια απλή και εύχρηστη διασύνδεση, δεν περιέχει ενοποιημένα κανάλια, έχει επαγγελματικά χαρακτηριστικά, υπηρεσίες που υποστηρίζονται από κανάλια, διευρυνόμενο εύρος playlist, ανοιχτό πρόγραμμα αναπαραγωγής και λύνει το πρόβλημα των γονιών που ανησυχούν για τα παιδιά τους. Δείτε περισσότερες εξηγήσεις σχετικά με αυτήν την εφαρμογή.





Χαρακτηριστικά και Χαρακτηριστικά

Το IPTV δεν περιέχει ενοποιημένα κανάλια. Αυτό σημαίνει ότι το IPTV είναι μια πρωτοποριακή εφαρμογή στην εφαρμογή προγραμμάτων που μεταδίδονται σε ραδιοφωνικούς σταθμούς σε κινητά τηλέφωνα. Ωστόσο, αυτό το IPTV Pro δεν έχει ενσωματωμένα κανάλια, οι χρήστες που επιθυμούν να το χρησιμοποιήσουν πρέπει να δημιουργήσουν ξεχωριστή λίστα αναπαραγωγής. Τα δημοφιλή τηλεοπτικά κανάλια με συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο θα μπορούν σύντομα να εμφανίζονται στο μενού και να σας υποστηρίξουν να τα απολαύσετε.


Επιπλέον, ένα άλλο χαρακτηριστικό αυτής της εφαρμογής είναι τα επαγγελματικά χαρακτηριστικά. Αυτή η εφαρμογή είναι πιο εύκολη στη χρήση λόγω του ελεγκτή αφής για να ανοίξει την εφαρμογή μετά τη δημιουργία του πλαισίου κώδικα.


Αυτή η εφαρμογή θα θυμάται την τελευταία σας δραστηριότητα παίζοντας συνεχώς ενδιαφέρον περιεχόμενο. Εάν κάποιος άλλος χρήστης θέλει να δει τι έχει επισκεφτεί, τότε μπορεί να κοιτάξει ξανά τον πίνακα ιστορικού καναλιού για περισσότερες λεπτομέρειες. Τα παρακάτω περιγράφουν μερικά από τα άλλα χαρακτηριστικά:


Υπηρεσίες που υποστηρίζονται από κανάλι

Το IPTV Pro υποστηρίζει παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου και δωρεάν ζωντανά κανάλια από πηγές Ιστού για ταυτόχρονη αναπαραγωγή σε αυτό. Το πρόγραμμα ξεκινά με σύνδεση σε πολλές διαφορετικές ροές, αλλά θα συντομευθεί από έναν διακομιστή μεσολάβησης UDP εάν είναι εγκατεστημένο το LAN του χρήστη. Εκτός από άλλες απαιτήσεις κατάλληλες για μια πρακτική συνεδρία πληροφόρησης.


Εκτεταμένη λίστα αναπαραγωγής

Οι λίστες αναπαραγωγής THEA σε μορφές M3U ΚΑΙ XSPF υποστηρίζονται για να παρέχουν στους χρήστες πληροφορίες παρουσίασης. Με χρονοδιάγραμμα, το κύριο περιεχόμενο του προγράμματος σε κάθε κανάλι θα εμφανίζεται στον πίνακα για να βοηθήσει τους χρήστες να λαμβάνουν έγκαιρες αποφάσεις.


Οι πληροφορίες ταξινομούνται διαδοχικά με τη μορφή πλέγματος ή κατακόρυφης λίστας από πάνω προς τα κάτω. Κάθε τηλεοπτικό κανάλι έχει το δικό του πλακίδιο για να διευκολύνει την αναζήτηση.

No comments:

Powered by Blogger.