InShare Χαρακτηριστικά και Σημαντικά σημεία

Το InShare είναι η καλύτερη εφαρμογή κοινής χρήσης της Ινδίας. Αν ψάχνατε για μια εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εύκολη κοινή χρήση πολλών εγγράφων, αυτή η εφαρμογή μπορεί να είναι μια από τις σωστές συστάσεις. Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται αρχεία με ασφάλεια.


Ο λόγος είναι ότι, κατά τη διαδικασία κοινής χρήσης, η εφαρμογή θα εργαστεί επίσης για την προστασία του απορρήτου των χρηστών της. Οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται οποιοδήποτε έγγραφο εύκολα και γρήγορα, ακόμα κι αν το έγγραφο είναι αρκετά μεγάλο σε μέγεθος.



Χαρακτηριστικά και Χαρακτηριστικά

Το InShare επιτρέπει στους χρήστες του να έχουν εφαρμογές κοινής χρήσης για όλες τις ανάγκες. Η εφαρμογή είναι απλή, ώστε να είναι εύκολη η πρόσβαση σε οποιονδήποτε. Απλώς επιλέξτε βίντεο, φωτογραφίες, μουσική, εφαρμογές και ηλεκτρονικά βιβλία, αρχεία PDF ή οτιδήποτε άλλο και, στη συνέχεια, επιλέξτε την κοινή χρήση με φίλους μέσω διαφόρων μέσων κοινωνικής δικτύωσης όποια θέλετε.


Αυτή η εφαρμογή έχει μια ποικιλία χαρακτηριστικών που μπορείτε να απολαύσετε. Ξεκινώντας από τη δυνατότητα κοινής χρήσης λειτουργιών, την κοινή χρήση όλων των τύπων αρχείων, τις λειτουργίες εκτός σύνδεσης και τις διαδικτυακές λειτουργίες και τις κύριες λειτουργίες που υποστηρίζουν όλες τις συσκευές Android. Ακολουθεί μια πληρέστερη εξήγηση των χαρακτηριστικών του:


Ταχύτητα φλας

Με αυτό το χαρακτηριστικό, όλοι οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται αρχεία γρήγορα. Με ένα μόνο πάτημα, μπορείτε να στείλετε ή να λάβετε αρχεία με ταχύτητες έως και 40 Mb/s. Εάν μοιραστείτε ένα βίντεο με μέγεθος 1 GB, θα διαρκέσει λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα. Με μοναδικό τρόπο, μπορείτε επίσης να επανασυνδεθείτε εάν η μετάδοση διακοπεί κατά την κοινή χρήση αρχείων.


Υποστηρίζει όλους τους τύπους αρχείων

Με μία εφαρμογή, μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση οποιουδήποτε τύπου αρχείου θέλετε. Ξεκινώντας από φωτογραφίες, βίντεο, μουσική, εφαρμογές ή άλλους τύπους αρχείων. Μπορείτε επίσης να στείλετε αρχεία απεριόριστου μεγέθους. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να στείλετε πολλά αρχεία ταυτόχρονα ή ακόμα και να στείλετε έναν φάκελο τη φορά.


Χαρακτηριστικά εκτός σύνδεσης

Αυτή η λειτουργία εκτός σύνδεσης σάς επιτρέπει να μοιράζεστε όλα τα αρχεία, είτε είναι παιχνίδια, βίντεο ή οποιαδήποτε μεταφορά αρχείων οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Μπορείτε να στείλετε αρχεία όταν δεν έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο ή ακόμα και όταν δεν έχετε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.

No comments:

Powered by Blogger.