Λειτουργίες και πλεονεκτήματα συνομιλίας iMessage

Ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του iPhone είναι η δυνατότητα επικοινωνίας μεταξύ iOS, αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν τηλεφωνικές κλήσεις και μηνύματα δωρεάν.


Ωστόσο, πρέπει ακόμα να είστε συνδεδεμένοι σε σύνδεση στο Διαδίκτυο όταν το χρησιμοποιείτε. Επί του παρόντος, το iMessage Chat δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από χρήστες iOS ή iPhone, αλλά και χρήστες Android μπορούν να το χρησιμοποιήσουν.


Με την εφαρμογή iMessage Chat, είναι μια από τις πιο cool εφαρμογές για χρήστες Android που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα εικόνας από την Apple. Ο μηχανισμός λειτουργίας αυτής της εφαρμογής θα συνδέσει τον λογαριασμό σας Apple ID στον διακομιστή απευθείας και θα τον συνδέσει στη συσκευή σας χρησιμοποιώντας άλλο iOS, ώστε να μπορείτε να εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε αυτήν την εφαρμογή ακόμα κι αν δεν έχετε iOS.



Λειτουργίες και πλεονεκτήματα συνομιλίας iMessage

Αυτή η εφαρμογή είναι ασφαλής και ασφαλής για εσάς, η μέθοδος εγκατάστασης είναι επίσης απλή και μπορείτε επίσης να κάνετε προσωπική προσαρμογή. Μόνο με την εισαγωγή ενός υπάρχοντος Apple ID, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να συνδέσετε μηνύματα με άλλους φίλους. Αυτή η εφαρμογή είναι μια εξαιρετική εναλλακτική για χρήστες Android που αναζητούν έναν τρόπο να απολαύσουν τη λειτουργία iMessage Chat στη συσκευή σας Android.


Διάφορα εφέ οθόνης

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή επιλέγοντας ένα εφέ οθόνης ή οθόνης στο μενού διαθέσιμων επιλογών. Έτσι ώστε οι χρήστες να μην αισθάνονται βαριεστημένοι ή μονότονοι με την ίδια οθόνη. Με διάφορα θέματα, κάνει το iMessage Chat να φαίνεται πιο όμορφο και επίσης αισθητικά ευχάριστο στη χρήση.


Βοηθήστε άλλους για ορισμένες ενέργειες

Εάν ένας φίλος σας ζητήσει να κοινοποιήσετε τον αριθμό τηλεφώνου ή τη διεύθυνση email του, μπορείτε να τον βοηθήσετε αμέσως χρησιμοποιώντας έναν σύνδεσμο στον οποίο κάνετε κλικ απευθείας για να ξεκινήσετε ένα μήνυμα ή μια κλήση. Όταν ο παραλήπτης πατήσει το σύνδεσμο Τηλέφωνο στη μορφή Face Time, το iOS θα ανοίξει αμέσως μια προτροπή που χρησιμοποιεί για να πραγματοποιήσει την κλήση.


Πατήστε παρατεταμένα για να ανοίξετε την πλήρη διεύθυνση URL

Όταν θέλετε να δείτε την πλήρη διεύθυνση URL ενός συνδέσμου πριν τον ανοίξετε ή επεκτείνετε την προεπισκόπηση, μπορείτε επίσης να πατήσετε παρατεταμένα την προεπισκόπηση συνδέσμου για να την αναπτύξετε. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "απόκρυψη προεπισκόπησης" και θα ανοίξει η πλήρης διεύθυνση URL του συνδέσμου. Έτσι, όταν πατάτε παρατεταμένα το μήνυμα, θα εμφανίζεται η πλήρης διεύθυνση URL όταν δεν έχει φορτωθεί ακόμη η προεπισκόπηση της ιστοσελίδας.

No comments:

Powered by Blogger.