Πίκα! Εμφάνιση φόρτισης Χαρακτηριστικά και Χαρακτηριστικά

 Πίκα! Το Charging Show είναι μια εφαρμογή που εμφανίζει δροσερά κινούμενα σχέδια κατά τη φόρτιση. Εάν όλο αυτό το διάστημα το τηλέφωνο Android σας φαίνεται βαρετό κατά τη διαδικασία φόρτισης, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε αυτήν την εφαρμογή. Δεν χρειάζεται να ανοίξετε την εφαρμογή κατά τη φόρτιση, αυτή η εφαρμογή θα εμφανίζει αυτόματα διάφορα κινούμενα σχέδια κατά τη διαδικασία φόρτισης, ώστε να φαίνεται πιο ελκυστική.


Μοναδικά, αυτή η εφαρμογή δεν θα καταναλώνει πολλή ενέργεια κατά τη διαδικασία φόρτισης. Έτσι, δεν χρειάζεται επίσης να ανησυχείτε ότι η διαδικασία φόρτισης θα είναι μεγάλη. Υπάρχουν διάφορα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που μπορείτε να αποκτήσετε κατά τη χρήση αυτής της εφαρμογής. Δείτε περαιτέρω επεξήγηση παρακάτω.



Χαρακτηριστικά και Χαρακτηριστικά

Πίκα! Η φόρτιση έχει πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Ξεκινώντας από την παροχή διαφόρων κινούμενων εικόνων που κάνουν το τηλέφωνό σας Android πιο δροσερό, παρόλο που φορτίζει. Αυτή η εφαρμογή θα ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες σας παρέχοντας διάφορα είδη ενδιαφέροντων κινούμενων εικόνων. Όλα αυτά τα κινούμενα σχέδια έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, ώστε να μην γίνονται βαρετά.


Οι χρήστες έχουν επίσης τη δυνατότητα να επιλέξουν κινούμενα σχέδια σύμφωνα με τις δικές τους προτιμήσεις. Αργότερα αυτό το κινούμενο σχέδιο θα εμφανιστεί όταν το φορτίσετε. Εκτός από αυτό, εδώ είναι μερικά άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά:


Θέμα

Αυτή η εφαρμογή είναι γνωστή για τα νέα της χαρακτηριστικά, ένα από τα νεότερα χαρακτηριστικά είναι το θέμα. Μπορείτε να επιλέξετε όποιο θέμα θέλετε. Κάθε θέμα έχει το δικό του χρώμα για να φαίνεται πιο ζωντανό.


Ταπετσαρίες

Υπάρχει επίσης μια λειτουργία ταπετσαρίας που σας επιτρέπει να βλέπετε μια ποικιλία από ενδιαφέρουσες ταπετσαρίες. Εάν έχετε επιλέξει ένα θέμα, τότε κάθε θέμα θα έχει τη δική του ταπετσαρία. Η ταπετσαρία θα εμφανιστεί όταν πατήσετε το τηλέφωνο Android κατά τη φόρτιση.


Ελέγξτε την ώρα

Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να μάθετε πόσο καιρό θα χρειαστεί για τη φόρτιση. Εκτός από αυτό, θα γνωρίζετε επίσης πόσος χρόνος απομένει για τη φόρτιση στη μέση της διαδικασίας φόρτισης, ώστε ο χρήστης να γνωρίζει πότε έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία φόρτισης.

No comments:

Powered by Blogger.