Η Samsung θα κυκλοφορήσει σύντομα την ενημέρωση Android 14 beta.

Η Samsung έχει καταγράψει εδώ και καιρό τη διατήρηση της υποστήριξης Android 13 για το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα στις συσκευές της, μετά την οποία η εταιρεία υποσχέθηκε να παραδώσει μια σημαντική ενημέρωση για την ναυαρχίδα της. Τώρα, η εταιρεία είναι έτοιμη να κάνει ένα πρόγραμμα κυκλοφορίας, την Τετάρτη (10/05).



Η Samsung άργησε να παρέχει ενημερώσεις στην έκδοση beta του Android 14, με το τηλέφωνο Nothing (1) να είναι το πρώτο που το έλαβε μετά τη σειρά Google Pixel. Αλλά τελικά η Samsung έχει προγραμματίσει την κυκλοφορία της beta έκδοσης του Android 14 στις συσκευές της.







Η Samsung δοκιμάζει αυτήν τη στιγμή το Android 14 σε αρκετές από τις συσκευές της, ξεκινώντας από τη σειρά Galaxy S23. Αναφέροντας από τη SamMobile, διαπίστωσαν ότι η Samsung θα δοκιμάσει επίσης την έκδοση beta του Android 14 στην έκδοση Galaxy Z Flip and Fold 4, η οποία πιστεύουν ότι θα εισέλθει στο One UI 6.0.



"Εκτός από τη σειρά Galaxy S23, βρήκαμε επίσης στοιχεία ότι η Samsung δοκιμάζει εσωτερικά το One UI 6.0 χρησιμοποιώντας το Galaxy Z Fold 4 και το Galaxy Z Flip 4. Το υλικολογισμικό δοκιμής Galaxy Z Fold 4 περιέχει F936BXXU2DWE1. αναγνωρίζεται, ενώ το Galaxy Z Η δοκιμαστική ενημερωμένη έκδοση του Flip 4 έχει την έκδοση υλικολογισμικού F721BXXU2DWD7. Θεωρητικά, αυτό σημαίνει ότι η σειρά Galaxy S23 και τα πτυσσόμενα τηλέφωνα ναυαρχίδας του 2022 θα εισέλθουν στο πρόγραμμα δοκιμών Android 14 beta αργότερα φέτος. Θα είναι τα πρώτα τηλέφωνα που θα εισέλθουν και μπορεί ακόμη και να είναι τα πρώτα για να λάβετε τη σταθερή ενημέρωση One UI 6.0. Παράθεση από τη Sam Mobile.



Εάν εξακολουθείτε να μην καταλαβαίνετε, τότε το τρέχον σύστημα, δηλαδή το One UI 5 ver, είναι το σύστημα One UI που τρέχει για Android 13. Εν τω μεταξύ, διαπίστωσαν ότι η Samsung πραγματοποιεί δοκιμές για το One UI 6.0 ver, κάτι που είναι σημάδι αυτού. Θα μπει στην έκδοση Android 14.



"Εάν είστε νέος στον κόσμο του υλικολογισμικού Samsung και των συσκευών Galaxy, το One UI 6.0 θα βασίζεται στο Android 14. Το αποκλειστικό λογισμικό της Samsung αναμένεται να δανειστεί ορισμένες δυνατότητες από την ενημέρωση Android 14 που η Google θα παρουσιάσει πλήρως αύριο στην I/A συνέδριο


No comments:

Powered by Blogger.