Ποιο είναι το νομοσχέδιο που προτείνει η Γερουσία των ΗΠΑ για τη βιομηχανία κρυπτογράφησης;

Οι επενδυτές κρυπτονομισμάτων περιμένουν με αγωνία την έκβαση ενός νομοσχεδίου της Γερουσίας των ΗΠΑ, το οποίο, εάν εγκριθεί, θα αντικαταστήσει τον ευνοημένο ρυθμιστή του, την Επιτροπή Συναλλαγών Συμμετοχής Εμπορευμάτων, γνωστή και ως CFTC. Θα υπάρχει επιλογή για τον φορέα και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Οι αμερικανοί γερουσιαστές Cynthia M. Loomis και Kristin Gillibrand είναι οι κύριες προσωπικότητες του προτεινόμενου νομοσχεδίου, αποκαλώντας το ως την πρώτη σοβαρή προσπάθεια συνολικής ρύθμισης της βιομηχανίας κρυπτογράφησης στις ΗΠΑ σήμερα. Παρουσιάζοντας και ουσιαστικά τον Πρόεδρο της SEC, Gary Gensler, ο οποίος έχει υιοθετήσει μια επιθετική άποψη για τα κρυπτονομικά περιουσιακά στοιχεία, ο Gensler υποστήριξε ότι η πολιτική για τα κρυπτονομικά περιουσιακά στοιχεία θα πρέπει να εμπίπτει στην ευθύνη της SEC επειδή είναι μαζί τους. Συμπεριφέρεται όπως μετοχές και ομόλογα.




Αλλά σε ένα κοινό δελτίο τύπου από τους γερουσιαστές, οι αξιωματούχοι Loomis και Gillibrand λένε ότι και οι δύο απορρίπτουν το C του Gensler. Τούτου λεχθέντος, τα περισσότερα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία είναι περισσότερα εμπορεύματα παρά χρεόγραφα, και ενώ το CFC ρυθμίζει ήδη δύο από τα μεγαλύτερα κρυπτονομίσματα, το Bitcoin και το Ethereum. Η πρόταση θα έδινε επίσης στην υπηρεσία την εποπτεία της αγοράς κρυπτογράφησης spot. Επιπλέον, το CTFC προβλέπει μια αγορά. Το προτεινόμενο νομοσχέδιο, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης ποικιλίας ψηφιακών διακριτικών, θα επιτρέψει επίσης σε πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτονομισμάτων, όπως η δημόσια διαπραγμάτευση Coinbase, να εγγραφούν στο CFTC και ο γερουσιαστής Loomis εξέδωσε μια δήλωση, στην οποία ο Digital Senator Gillibrand τόνισε επίσης τη σημασία της ενοποίησης περιουσιακών στοιχείων. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, το νομοσχέδιο θα δημιουργήσει ένα ρυθμιστικό πλαίσιο που ενθαρρύνει την καινοτομία, καθορίζοντας επίσης αρκετούς κανόνες για την προστασία των πληροφοριών των καταναλωτών σχετικά με μερικά από τα πιο σημαντικά ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία στον χώρο των κρυπτονομισμάτων, το bitcoin. επηρεάζει τα συνολικά οφέλη. Πνίγηκε μετά την απόλαυση που σημείωσε μείωση περίπου 2,7 αλλά παραμένει. Πάνω από το βασικό μετρικό 30.000 USD και το Ethereum υποχώρησε επίσης 1,2 τοις εκατό στα 1793 USD. Κατά τα άλλα, ο μεγαλύτερος κέρδος στις 9 Ιουνίου ήταν το σύμβολο ηλίου,


που πρόσθεσε 8,25 και το Theta Network Token, που πρόσθεσε οκτώ βαθμούς σε τρεις. Από την άλλη πλευρά, αύξηση οκτώ τοις εκατό 9


  Ο Ιούνιος είχε σημαντικές απώλειες. Το lron token έπεσε στο 9,19 και το Aksh στο 6,89 καθώς ο λογαριασμός συνεχίζεται να συζητείται.


Μπορείτε να περιμένετε περισσότερες συνέπειες για την αγορά κρυπτογράφησης, επομένως, όπως πάντα, είναι σημαντικό να κάνετε την έρευνά σας και να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις της αγοράς για να δείτε εάν πιστεύετε ότι το προτεινόμενο νομοσχέδιο θα βελτιώσει τον χώρο των κρυπτογράφησης.

No comments:

Powered by Blogger.